Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Börtönkórház miatt bővül a berettyóújfalui kórház

Napi
-
  Ma 14:32 Belföld

A kormány 860 millió forintot juttatott a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórháznak, a városban megvalósuló Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központ beruházás kiegészítéseként.

Figyelmeztetést adtak ki az ónos eső és a köd miatt

A hétfői hidegfront eltünteti a ködöt és a felhőket.

Letartóztatták a tanárnőjét órán megkéselő győri diákot, emberölési kísérlet miatt nyomoz a rendőrség

A bíróság szombaton elrendelte annak a diáknak a letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban egy győri szakközépiskolában késsel támadt a tanárára.

Chrissy Teigent a mellei miatt kritizálták

24
-
  Ma 14:06 Színes

Chrissy Teigent megpróbálták leoltani az Instagramon, nem volt sok köszönet benne.

Szexista megjegyzés miatt rúgták ki az ismert magyar egyetemi oktatót

Az Index információ szerint lezárult a vizsgálat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, amely az intézmény egyik oktatójának Dr. Lattmann Tamásnak a közelmúltban a közösségi médiában tett, és nagy sajtónyilvánosságot kapott bejegyzéseivel kapcsolatban indult, olvasható az egyetem közleményében.

Bővült a sertéspestis miatti fertőzött terület

Pest megyében korábban kizárólag egy zárt vadaskertben találtak fertőzött állatokat a szakemberek. A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, a vírust két elhullott vaddisznóból mutatta ki a hatóság. A

A villanyautók miatt lesz tízezres leépítés a Daimlernél?

Motor1
-
  Ma 13:30 Autó-motor

A Daimler közleményben jelentette be, hogy a villanyautókra való átállás miatt kénytelenek megválni több ezer dolgozótól.

MNB: 22,5 milliós bírságot kapott H. András különféle jogosulatlan pénzügyi tevékenységek miatt

Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta, hogy H. András jegybanki engedély nélkül portfóliókezelést, befektetési elemzést, illetve függő ügynöki tevékenységet végezzen.

Itt is elindult a vizsgálat! Az ombudsman válaszolt a Mátrai Erőmű körüli botrányos szennyezés miatti megkeresésemre …

Az ombudsman az írásban benyújtott kérdésem nyomán tájékozódik és megkereséssel fordult az illetékes szervekhez. Ha már úgyis az az új fideszes divat, hogy politikailag kellemetlen téma esetén bojkottálják a bizottsági ülést, reménykeltő, hogy az alapjogi biztos vizsgálatából még fontos megállapítások származhatnak. ➡️ Mert továbbra is…

730 ezer olyan ember dolgozik ma Magyarországon, akinek el tudnák venni a munkáját a robotok

HVG
-
  Ma 13:03 Infotech

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének (GVI) új elemzése szerint a magyar munkavállalók nem kevés része olyan területen dolgozik, ahol a feladatok nagy részét gépek is el tudnák végezni.

Kirúgták Lattmannt a szexista üzenetek miatt

HírTV
-
  Ma 12:55 Vélemény

Lattmann egyébként részt vett annak a 19 kérdéses sikertelen népszavazásnak a szervezésében, amely a szervezők definíciója szerint az Orbán-rendszer lebontását célozta.

Magyardömping Glasgow-ban, nincs mi miatt szégyenkezni

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna 200 méter vegyesen bejutott a döntőbe szombaton a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Fentről érkezett a Mikulás a debreceni klinika kis betegeihez

Haon
-
  Ma 12:50 Baleset-bűnügy

Két megyénkbeli tűzoltó mikuláskor meglepte a debreceni klinika gyermek hematológia-onkológia osztályán lakó kis betegeket.

Tovább bővült a sertéspestis miatti fertőzött terület Pest megyében

A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, a vírust két elhullott vaddisznóból mutatta ki a hatóság.