Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A bukott fideszes polgármester büszke rá, hogy az önkormányzata százmillió forintért vett ajándékot nyugdíjasoknak a …

 Szombaton derült ki, hogy Budapest Iv. kerületének Wintermantel Zsolt vezette fideszes önkormányzata százmillió forintért vett ajándékcsomagot a nyugdíjasoknak az október 13-i önkormányzati választás előtt. Bár az ajándékok egy része – például a 18 millió forintért vett LED-izzók – közbeszerzési értékhatár felett vették, pályázatnak nincs nyoma,…

175 ezerért vett jótékony ruhát Miklósa Erika

Blikk
-
  Ma 18:51 Bulvár

‒ Egy nő sok pénzt képes elkölteni ruhára, de az külön öröm, ha a vásárlással egy jótékony ügyet támogathat.

Szerződést bontott a Mixer egy streamerrel, aki a szexuális bűnözéssel poénkodott

GameStar
-
  Ma 18:02 Gaming

A jelek szerint nem jó ötlet ilyenekkel viccelni, ha olyan játékról gyártasz tartalmat, amit jórészt kiskorúak játszanak.

David Lagercrantz: “A lány, aki kétszer élt” c. regénye

David Lagercrantz: 'A lány, aki kétszer élt' c. regénye nagyon nagy ívet írva le maga a befejező mű

Wintermantel büszke a nyugdíjasoknak vett százmilliós ajándékcsomagokra

Újpest korábbi fideszes vezetője közölte, hogy az elmúlt kilenc évben 17 alkalommal 24 ezer nyugdíjast támogattak ebben a formában. 

Belehalt a sérüléseibe az egyik mentős, aki a szirénázó kocsival villanyoszlopba rohant Pusztaszabolcson

Belehalt a sérüléseibe az egyik mentős, aki november 16-án egy szirénázó autóval villanyoszlopba rohant Pusztaszabolcson – derül ki az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megjelent gyászhírből.

Gratulálunk ezeknek a rendőröknek, akik belegázolnak bringával a gyalogosokba, aztán letartóztatják őket

Urbanplayer
-
  Ma 16:56 Utazás

Seattle-ben járunk, és nem értjük, hogy ez most WTF akar lenni: Állítólag az összezörrenés egy pro-Trump tüntetővel történt, de arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez mit jelent abban a kontextusban, hogy konkrétan elütötték hátulról, és hogy mióta hivatalos intézkedés ez, de a helyi rendőrfőnök szerint ne legyünk biztosak abban, hogy itt a teljes

A 2010-es évek legdögösebb női, akikért férfiak és nők is rajonganak

Joy
-
  Ma 16:36 Bulvár

Megkíséreltük a lehetetlent és összeállítottuk az évtized legszexibb nőinek a listáját, akik nagyot mentek az elmúlt időben.

Rossz az, aki rosszra gondol: szokatlan szállítmány készül a Nemzetközi Ûrállomásra

A SpaceX nemrég szállítóhajót küldött a Nemzetközi Ûrállomásra (ISS), amelyben az ellátmánytól kezdve egy lebegő roboton át a genetikailag módosított egerekig mindenféle felszerelés megtalálható volt. Azonban az ISS-re küldendő következő Dragon kapszulában még meglepőbb dolgok fognak szerepelni: kannabisz növények.

A világ legpechesebb mázlistái: a férfi, akin nem fogott a villám

Blikk
-
  Ma 15:56 Színes

Roy Sullivanbe nyolcszor csapott bele a villám, de mindet megúszta. Egyesek azzal cukkolták, hogy bizonyára van valami olyan sara, amiért Isten üldözi. Ő azonban erre csak a vállát rángatta: „Ha az Úrnak baja lenne velem, már az első alkalommal agyoncsapott volna az istennyilával”.

Nagy nevek, akik már bejelentették, hogy itt lesznek a 2020-as Budapestről rajtoló Giro d’Italián

Velo
-
  Ma 15:29 Sport

Közismert, hogy Magyarországról rajtol a 2020-as Giro d’Italia. Az Olasz Körverseny első három etapját rendezheti hazánk, május 9-10-11-én. Az útvonal a fővárost és a nyugati országrészt érinti, melynek elsősorban turisztikai okai vannak, emellett a szervezők logisztikai igényeit is figyelembe kellett venni. A jövő évi idény rajtjának közeledtével

Akiknek sosem leszel elég jó

Style
-
  Ma 15:23 Életmód

Ha azt javasolnám, hogy nevezzünk meg három embert az életünkből, akiknek sosem leszünk megfelelőek, gondolkodás nélkül tudnánk sorolni a neveket. Aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem tud példával szolgálni, ő biztosan olyan szintről nézi az embereket, hogy belelát a másik lelkébe és megérti az indokot, vagy pedig nem…

Országos bajnokságon vettek részt a Premier Táncklub növendékei

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:14 Sport

A táncosok négy koreográfiával, érkeztek a fővárosba.

Többeket őrizetbe vettek Albániában épületbiztonsági előírások megszegése miatt

Kilenc embert vettek őrizetbe a novemberi, 51 halottat követelő földrengésben összedőlt épületek épületbiztonsági előírásainak megszegése miatt.

„Tibusz” olyan gitáros, akit 10 ezerből is felismersz

Haon
-
  Ma 14:44 Kultúra

Interjú Vitáris Ivánnal, az Ivan & The Parazol énekesével.