Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 278 hír

Az izgalom biológiája – kiállítás Selye János életéről Párkányban

Több múzeum összefogásának eredményeképpen láthatunk a Párkányi Városi Múzeumban egy sokakat megszólító kiállítást Selye János világhírű kutatóorvosunkról Az izgalom biológiája címmel. Életét panelokon követhetjük, emellett egy korabeli kis laboratórium tárgyait is szemügyre vehetjük, valamint a tudós több személyes…

Új cégek kerülnek be a német elitbe

Harmincról negyvenre bővítik jövőre a német tőzsde jelenleg DAX30 néven futó elit indexében szereplő cégek számát - jelentette be a tőzsdeüzemeltető.

Hátrányos helyzetű diákokat támogat a Csíki Vállalkozók Egyesülete és a magyar főkonzulátus

A hat éve megszervezett jótékonysági esemény bevétele különböző szervezetek, intézmények működését segítette elő. 

Harry Styles ronda pulóverét múzeumban fogják mutogatni

444.hu
-
 Ma 08:42Életmód

Nem azért, mert annyira ronda, hanem mert az emberek már otthon kötnek maguknak hasonlót.

Curtis boldogsága határtalan, új szerelme Barnai Judit nyíltan vállalta kapcsolatukat

A botrányhős rapper és a koráslabdás lány már fél éve szereti egymást. – Igen, igaz, egy párt alkotunk. Most már lassan fél éve, hogy szeretjük egymást Curtisszel. A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak – vallotta be a Blikknek Barnai Judit. – Valóban sokaktól hallottam már, hogy én…

Őrjöng Gáspár Bea, haragszik a bíróságra, ami elítélte őt

Győzike feleségét sokként érte, hogy a bíróság másodfokon is őt hozta ki az egy évvel ezelőtt, Bátonyterenye térségében történt autóbaleset előidézőjének. Bea a családjával tavaly novemberben este a 21-es főúton tartott hazafelé, amikor a kétszer kétsávos úton frontálisan ütközött egy másik autóval, amely a menetiránnyal szemben haladt. A…

Aranyhotel nyílt Vietnámban

 25 emeletes, 400 szobás, de nem emiatt igazán figyelemre méltó a Vietnám fővárosában nemrégiben megnyílt Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake luxushotel, hanem azért: az

Jégvirágok ezrei nyíltak Oroszországban (képgaléria)

Oroszország európai területein már beköszöntött a tél. A hőmérséklet napközben is fagypont alatt van. A legtöbb álló- és folyóvíz felszínén megindult a jégképződés, különleges jelenség kíséretében. A kialakuló jégréteg felszínén egymástól viszonylag jól elkülönülő, igen finom szerkezetű, apró vízcseppek alkotta jégvirágok ezrei jelentek meg.

Új Covid-irányítási központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Számvevőszék: 410 ezer lejes kár érte Székelyudvarhelyt

Székelyhon
-
 Tegnap 21:21Határtalan

A 2016–2019-es időszak kifizetéseit vizsgálta a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatalnál a Hargita Megyei Számvevőszék: a hatóság négy ügyben emelt kifogást, jelentésük szerint mintegy 400 ezer lejes kár érte a várost. A jegyzőkönyv megfellebbezésére ügyvédet fogadna a városvezetés.

Richard Burton-kiállítás nyílt Cardiffban

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:21Kultúra

A Walesből származó Richard Burton életét és gazdag színészi pályafutását bemutató kiállítás nyílt a cardiffi Nemzeti Múzeumban. 

Új mintavétel-szervező központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Koronavírus: új mintavétel-szervező központ nyílt

A koronavírus második hulláma idején folyamatosan nő a mintavételi megrendelések száma. A háziorvosok elektronikus felületen vagy telefonon is kérhetik pácienseik hivatalos PCR-tesztelését, amelyet a hivatásos és önkéntes szervezők csapata fogad és készít elő. A Covid-irányításban dolgozók feladata a logisztikán túl a tesztelésre…

Koronavírus: új mintavétel-szervező központ nyílt Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.