Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Kié legyen a boldogság kulcsa? - Elindult a szavazás!

Hiros
-
 Ma 16:15Megyei

Az olvasók szavazatai alapján dől el, hogy a Kecskeméti Médiacentrum és a 30 éves Akker-Plus Kft. közös nyereményjátékának ki lesz a győztese. Ki lesz az, akinek a nyílászáróit ingyen kicserélik. Hogy melegedjen át a lélek, melegedjen át a test!

A Mazsihisz feljelentést tett a kiszivárogtató ellen – a nyomozás elindult

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) világ vezetése és a Rabbitestület több tagja 2020. november 4-én zártkörű internetes tanácskozást tartott, amelyen nyilvánosságra nem tartozó, belső szervezeti ügyekről esett szó.  Az egyeztetésen elhangzottakat …

Elindult a vadászat – Szájer kilőve

888.hu
-
 Ma 12:00Vélemény

Szájer Józsefet néhány nap alatt kivégezték – politikai értelemben –, erre kell számítani a következő másfél évben. A választási harc (!) nem csak Magyarországon fog eldőlni.

Elindult Marseille-be a füredi versenykamion

Veol
-
 Ma 11:30Megyei

Elindult a Fazekas Motorsport versenykamionját szállító szervizkamion Marseilles-be december 2-án, kora reggel Balatonfüredről, hogy többhetes hajóút után megérkezzen Szaúd-Arábiába.

Elindult az Ethereum 2.0 hálózat PoS validálással

Több év fejlesztés után, napvilágot látott az Ethereum 2.0 hálózat Genesis blokkja. Proof of Workről áttértek Proof of Stake rendszerre.   Hosszú út az első Ethereum 2.0 blokkig Az Ethereum 2.0 hálózatot több évig készítették elő. Nagyjából egy hete számoltunk be arról, hogy indítják a hálózatot, ugyanis összegyűlt az ehhez szükséges ETH mennyiség.

Binance: elindult az egyklikkes Eth 2 staking

Tegnap elindult az Ethereum 2.0 blokklánca. A Beacon Chain néven futó hálózat a megújulás nulladik fázisát jelenti és egyelőre csak a stake-elést teszi lehetővé. A gyorsabb és olcsóbb működést (skálázódást) segítő funkciók bevezetésére még várhatóan 2 évet kell várnia a… The post Binance: elindult az egyklikkes ETH 2 staking first appeared on…

Elindult a Családi zöld pénzügyek program

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elindította új, Családi zöld pénzügyek programját, amellyel arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a pénzügyek tudatos kezelése egyben a fenntarthatóságot is szolgálja.

Elindult Oroszországba a vakcinát vizsgáló magyar delegáció

A mai napon elindult Oroszországba az a magyar szakemberekből álló delegáció, akik az orosz vakcina vizsgálatát és a gyártóhelyeket tekinthetik majd meg – közölte kedden Facebook-oldalán Kásler Miklós

Köllő Babett és Vasvári Vivi kitesz egy orosz luxusfeleséget? - elindult a Feleségek luxuskivitelben 4. évada

Ötleteink lennének, kik ugorhatnának be húzónévként a luxusfeleségek közé, ám a sorozat készítői inkább orosz nemzetiségű szereplőt újítottak be a negyedik évadra.

Köllő Babett és Vasvári Vivi kitesz egy orosz luxusfeleséget? - elindult a Feleségek luxuskivitelben 4. évada

Ötleteink lennének, kik ugorhatnának be húzónévként a luxusfeleségek közé, ám a sorozat készítői inkább orosz nemzetiségű szereplőt újítottak be a negyedik évadra.

Lázár János: történelmi munka kezdődött Vásárhelyen, elindult a villamos (videók)

Megkezdte a közlekedést a Szegedről érkezett próbavillamos a tram-train vonalán – ismertette Lázár János, a beruházásért felelős kormánybiztos kedd este a Facebook-oldalán.

Meghökkentő flashmob Londonban

Metropol
-
 Tegnap 18:30Divat

Pierre Garroudi divattervező Londonban, az utcán mutatta be legújabb kollekcióját.

Elindult Oroszországba a vakcinát vizsgáló magyar delegáció

Kásler: A szakemberek azzal a céllal lesznek jelen az oltóanyag vizsgálatakor, hogy annak biztonságosságáról és hatásosságáról személyesen győződhessenek meg.

Elindult az osztrák–magyar, határon átnyúló egészségügyi program

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 17:36Belföld

A projekt révén a határmenti lakosság a lehető leggyorsabban juthat minőségi, lakóhelyéhez közeli betegellátáshoz.