Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rekord méretű játékadót hoztak össze a magyarok a járvány legkeményebb hónapjaiban az államnak

MFor
-
 Ma 11:19Belföld

Nem veszítették el a jó szerencsébe vetett hitüket az emberek a koronavírus-járvány alatt sem, amit az is bizonyít, hogy tavaly novemberben és decemberben rég nem látott mennyiségben dőlt a játékadó az államkasszába.

„Ha a miniszteretek Ukrajnába jön, magyar vér fog folyni”

Ugytudjuk
-
 Ma 11:17Megyei

Szijjártó látogatása miatt fenyegetik az ukrajnai magyarokat.

Habzsolták az aranyat a magyarok tavaly

Pezsgett a BÁV befektetési aranytömb (BCA) forgalma, a társaság minden idők legnagyobb árbevételét könyvelhette el 2020-ban. Ez afelé mutat, hogy a Bitcoin ismételt előretörése ellenére király marad az arany - szakértők szerint az első félévben a tavaly nyári, történelmi csúcsát is túlütheti az ára.

Bezártsággal és egyedülléttel küzdenek a járvány alatt a magyar diákok

HVG
-
 Ma 11:15Életmód

A diákok legtöbbje tavaly március óta otthon, online vesz részt az oktatásban.

Fenyegető levelet kaptak az ukrajnai magyarok, ha Szijjártó oda utazik akkor “vérontás” lesz

A levelet a külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatása előtt küldték szét, “Ukrajnai hazafiak” aláírással. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatásának előestéjén, kedden vérontással fenyegető, “Ukrajnai hazafiak” aláírással ellátott levelet kapott Magyarország kijevi nagykövetsége, az ungvári főko

Tartós változásokra számítanak a magyar munkavállalók

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését, derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…

Több mint 4 milliárdot fizetünk, hogy legyen Magyarországon MotoGP-futam

444.hu
-
 Ma 11:01Belföld

A mostani közbeszerzésből kiderült, hogy tíz szezonra szerződne hazánk.

Súlyos betegség fenyegeti a magyar sertéseket: drasztikus döntés született

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán. Az országos főállatorvos szerint az afrikai sertéspestissel 10 éve küzd az Európai Unió,…

A kárpátaljai magyarok érdekében tárgyalt Szijjártó ukrán kollégájával

A magyar külgazdasági és külügyminiszter kijevi látogatásának előestéjén vérontással fenyegető, „Ukrajnai hazafiak” aláírással ellátott levelet kaptak a magyar diplomaták.

„Magyar vér fog folyni”, ha Szijjártó Péter Ukrajnába utazik – ezzel fenyegettek meg több magyar képviseletet

Az „ukrajnai hazafiak” azt üzenték, „nagy vérontásra” készüljenek a magyarok, ha a külügyminiszter megjelenik Ukrajnában. A kijevi magyar nagykövetség feljelentést tett.