Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Elindult a Crowfall MMORPG zárt bétatesztje

PlayDome
-
  Ma 11:55 Gaming

A készítők az első nagy megmérettetésnek szánják az akciót.

Lánchíd: elindult a közbeszerzési eljárás

Megjelent a Széchenyi lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában. A júliusban bejelentett ütemtervnek megfelelően – amennyiben kedvező ajánlatok érkeznek és a Kormány biztosítja az ígért támogatást – a BKK 2021. februárjában köthet szerződést a…

Elindult a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-haza Statisztikák online felülete

Elindult a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-haza Statisztikák online felülete, amelynek célja az adatszolgáltatás, tájékoztatás a Kárpát-medencei magyarság társadalmi és gazdasági helyzetéről. A felhasználók által kiválasztott mutatók adatai az NSKI-tól igényelhetők. A tájékozódást metaadat-kereső, valamint interaktív térképek és infografikák

Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés, februárra akár szerződés is lehet belőle

Megjelent a Széchenyi lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában - írta a BKK.A júliusban bejelentett ütemtervnek megfelelően – amennyiben a szeptember eleji határidőig kedvező ajánlatok érkeznek és a kormány biztosítja az ígért támogatást – a BKK 2021. februárjában…

Elindult a Herényiek Háza Alkotótábora

Vaskarika
-
  Ma 00:10 Kultúra

A tábor már kezdetektől a cigány-magyar kapcsolatok erősítését tűzte ki célul, életében eltűnnek a társadalmi különbségek - a művészet közös nyelvet alakított ki. Az előítéletek lebontása a művészet eszközeivel talán könnyebben sikerül a külvilág felé is.

Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

Megjelent a Széchenyi lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában. A júliusban bejelentett ütemtervnek…

Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés – Ekkor biztosítja a kormány az ígért támogatást

Megjelent a Lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

A tervek szerint jövő márciusban kezdődhetnek a munkálatok, így a Lánchíd 2023-ra születhet újjá.

BKK: elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

Megjelent a Lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában.

Bkk: Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

2021 februárjában köthetnek szerződést a kivitelezővel, márciusban kezdődhet a munka, így a Lánchíd 2023-ra „születhet újjá”.

Megtörtént: Elindult a Lánchíd felújításának közbeszerzése

A Lánchíd felújítása az utóbbi időszakban a főváros és a kormány csatájának szimbolikus ügye lett.

Elindult a Lánchíd felújításáról szóló közbeszerzés

A júliusban bejelentett ütemtervnek megfelelően a BKK 2021 februárjában köthet szerződést a kivitelezővel.

Elindult a közbeszerzés a Lánchíd felújításáról

Megjelent a Lánchíd felújításának kivitelezési munkáiról szóló közbeszerzési részvételi felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).