Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Szexi mama – Völgyesi Gabi alakja két gyerek után is irigylésre méltó

BorsOnline
-
  Ma 13:15 Bulvár

Egy ilyen fotó láttán kevesen vannak, akik észreveszik az őszi hátteret...

Elindult a Facebook Gaming streaming-szolgáltatás

GameStar
-
  Ma 11:22 Gaming

A közösségi platform egészen más megközelítést választott a játék-streaming egyre telítettebb piacára való belépéshez, mint a többi versenyző.

Elindult az ügyészsége Facebook-oldala és YouTube-csatornája

Elindult az ügyészsége Facebook-oldala és YouTube-csatornája – tájékoztatta a Legfőbb Ügyészség. Naponta többször is aktuális tartalmakkal jelentkezik hétfőtől az ügyészség – közölték. A Facebook-oldalon a legfontosabb, legérdekesebb ügyészségi hírek mellett a szervezet feladatait is közérthető formában mutatják be, a…

Elindult a Vidra Verda: Ipolytarnócon tanultak a gyerekek a természetről (fotók, videó)

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága üzembe állította guruló természetlaborját, a Vidra Verdát. Az oktatóbusz eszközeivel a szakemberek játékos foglalkozások keretében ismertethetik meg a gyerekekkel egyebek mellett a vizek, a gyepek és az erdők élővilágával, illetve a közösségi jelentőséggel bíró úgynevezett Natura 2000 jelölő fajokkal.

Elindult a videorandi a Tinderen

A Tinder szépen lassan az egész világon elérhetővé teszi a Face to Face funkciót, ami gyakorlatilag egy videochat. Na nem mintha eddig ezt nem lehetett volna megoldani, de ezután már nem kell átmenni másik platformra, ha látni szeretnéd a másikat.

Elindult az első metró az ázsiai országban

Travelo
-
  Tegnap 13:31 Utazás

Két és fél óráról 45 percre rövidül az utazási idő.

Elindult a tüdőrákszűrő program tesztüzeme a szakrendelőben

Ittlakunk
-
  Tegnap 11:51 Budapest 13. ker

Önkormányzati forrásból épült ki 2017-ben a  Visegrádi utcai szakrendelő CT és MR Diagnosztikai Centruma. Most itt elindult a tüdőrákszűrő program tesztüzeme - írja az önkormányzat.A tüdőrák még mindig a vezető halálokok között van, ezért a tüdőrák-szűrést is beemelik a CT-vizsgálatok körébe. Ez jóval hatékonyabban mutatja ki a szervi…

Elindult a Tisztítsuk meg az országot! projekt

Az egész országban megkezdik a leginkább szennyezett területek megtisztítását.

Elindult Magyarország Ügyészsége Facebook oldala és YouTube csatornája

Az ügyészség közleménye szerint a kommunikáció fejlődése megkövetelte, hogy az országos jelentőségű szervezet is megjelenjen a közösségi médiában. Október 26-ától naponta több alkalommal is jelentkeznek aktuális tartalmakkal, amelyek segítségével bárki betekintést nyerhet a munkájukba. 

Elindult az utolsó roham az OKJ-s képzésekre

HR Portál
-
  Tegnap 08:43 Karrier

Nagy az érdeklődés az OKJ-s képzésekre az év végéhez közeledve, ugyanakkor az új szabályok miatt sok felnőttképző bezárhat a szakértők szerint.

Elindult a thaiföldi hosszú távú vízum - íme a feltételek

Startlap Utazás
-
  Tegnap 06:33 Utazás

Mint korábban a Startlap is megírta, Thaiföld szeretettel várja azokat a turistákat, akik hosszabb távon szeretnének ott tartózkodni, nekik egy kedvező vízummal kedveskednek - ez azonban nem jár csak úgy bárkinek.

Elindult a Vándorakadémia

Magyar Szó
-
  20.10.26 18:42 Határtalan

Az év végéig Vándorakadémia elnevezéssel tart képzéssorozatot négy vajdasági településen az Újvidéki Művészeti Akadémia tanárainak és két színész 

Új installáció-sorozat indul a pécsi Művészetek és Irodalom Házában

A földszinti Játéktér új szerepet kap: havonta 1-1 installációt rendeznek be itt, az első kiállító művész Sápi Márton szobrász lesz Irányvonalak című munkájával. A Térjáték sorozat első tárlata november 30-ig látogatható.

Elindult az ügyészség Facebook-oldala és YouTube-csatornája

A legfontosabb, legérdekesebb ügyészségi hírek mellett a feladataikat és az ügyészségi eseményeket bemutató tartalmakat ígérnek.