Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Merkel csak a márciusi EU-csúcs után döntene a Huaweiről

Angela Merkel német kancellár szerint az európai uniós (EU-) tagországok vezetőinek márciusi tanácskozása után kellene dönteni Németországban arról, hogy részt vehet-e a kínai Huawei az újgenerációs mobilt távközlési hálózatok (5G) kiépítésében és üzemeltetésében - jelentették hétfőn német hírportálok.

Merkel a márciusi Eu-csúcs után döntene a Huawei szerepéről a hálózatfejlesztésben

A kancellár szerint nem lenne helyes eleve kizárni bármely céget a fejlesztésekből.

Merkel sikere a líbiai áttörés

Népszava
-
  Tegnap 16:10 Külföld

Az EU-t számos bírálat érte akár a szíriai, akár a líbiai válság kapcsán, hogy teljesen súlytalanná vált külpolitikai kérdésekben, most ezek a bírálatok egy időre talán elcsendesülnek. A nagy kérdés az, hogy a megállapodást hogyan ellenőrzik majd.

Líbia – Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában

A líbiai konfliktusban érintett országok megállapodtak a többször is megsértett fegyverembargó betartásában, amelyet az eddiginél jobban kell ellenőrizni – jelentette ...

Merkel: a résztvevők megállapodtak Líbiában a fegyverembargó betartásában

A líbiai konfliktusban érdekelt országok megállapodtak a többször is megsértett fegyverembargó betartásában, amelyet az eddiginél jobban kell ellenőrizni – jelentette be vasárnap Angela Merkel német kancellár Berlinben a nemzetközi Líbia-konferenciát záró sajtótájékoztatón. “Megállapodtunk egy átfogó tervben a továbbiakról” – mondta…

Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában

A líbiai konfliktusban érdekelt országok megállapodtak a többször is megsértett fegyverembargó betartásában, amelyet az eddiginél jobban kell ellenőrizni – jelentette be vasárnap Angela Merkel német kancellár Berlinben a nemzetközi Líbia-konferenciát záró sajtótájékoztatón. "Megállapodtunk egy átfogó tervben a továbbiakról" – mondta…

Merkel: A résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában

Tizenegy ország és számos nemzetközi szervezet képviselői tárgyaltak.

Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában

A líbiai konfliktusban érdekelt országok megállapodtak a többször is megsértett fegyverembargó betartásában, amelyet az eddiginél jobban kell ellenőrizni - jelentette be vasárnap Angela Merkel német kancellár Berlinben a nemzetközi Líbia-konferenciát záró sajtótájékoztatón.

Antiszemita eset borzolja a kedélyeket Angela Merkel kancelláriáján

Neokohn
-
  20.01.19 16:06 Külföld

Egy libanoni gyökerekkel bíró zsidó alkalmazottat „zsidó disznónak" nevezték a munkatársai.

Puzsér Róbert: Angela Merkel és a kínai fenyegetés

Angela Merkel szerint Európának nem szabad fenyegetésként tekintenie Kínára.

Angela Merkel és a kínai fenyegetés

Angela Merkel szerint Európának nem szabad fenyegetésként tekintenie Kínára – ez itt nem Taiwan, amit rendszeresen megszállással fenyeget, és nem Tibet, amit meg is szállt.

Harc indult a kancellári székért - Merkel mégis mehet

Napi
-
  20.01.17 18:06 Külföld

Vita kerekedett a német kormánykoalíció konzervatív pártjain belül arról, átalakítsák-e a kormányt vagy sem. A csatát a kancellári ambíciókat dédelgető Markus Söder, a CSU elnöke, bajor miniszterelnök robbantotta ki.

Orbán még Merkellel is akar találkozni

ATV
-
  20.01.17 09:55 Külföld

Merkel német kancellárral, a CDU elnökével és Donald Tuskkal is akar még találkozni Orbán Viktor, mielőtt döntenek arról, hogy a Fidesz kilép-e az Európai Néppátból - a miniszterelnök, ha ez lesz a döntés, új európai kereszténydemokrata mozgalmat akar indítani.

Merkel szerint nem szabad fenyegetésként tekintenünk Kínára

444
-
  20.01.16 19:51 Külföld

Helyette el kell fogadnunk, hogy rengeteg dologról másként gondolkodunk és fair partnerei lennünk egymásnak.