Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stadiont neveznének el az elhunyt Diego Maradonáról

Megrázta a sportvilágot szerda este Diego Maradona halálhíre. Rengetegen gyászolják a bajnok labdarúgót.

Télies fordulat jön a hétvégén

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Pénteken túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös idő várható. Előfordulhat szitálás, eleinte ónos szitálás. A…

Repülhet a UFC jócsaja, ha nem nyeri meg a meccsét a hétvégén

TotalDamage
-
 Ma 19:09Boksz

A hétvégén új gálával rukkol elő a UFC, melynek főmeccse a Derrick Lewis vs Curtis Blaydes nehézsúlyú…...

Téliesebb lesz az idő, hétvégén havazás is lehet

Ónos szitálásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek.

Hétvégén lecsap a tél

Ónos eső, havazás, minuszok: így búcsúzik az ősz 2020-ban.

Diego Maradona 2019-es életrajzi filmje a legszebb emlékezés az elhunyt legendáról

Eurosport
-
 Ma 17:00Foci

Az Asif Kapadia-féle 2019-es életrajzi film a legegyedibb és legteljesebb képet adja a tegnap elhunyt Diego Maradonáról.

A hétvégén sem lélegezhetünk fel: szomorú, télies időjárással búcsúzik az ősz

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén. Ónos szitálásra, havazásra is fel kell készülni, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek, derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az Mti-nek.

Hétvégenként a hegyekbe kirándul a "csillamos"

2009 óta Budapest elválaszthatatlan része a fényvillamos. Először csak a 2-es vonalán közlekedett, majd – tekintettel a nagy érdeklődésre – 2010 óta már a budai oldalon, az elmúlt években pedig egyre több budapesti kerületben is feltűnik a káprázatos UV nosztalgiavillamos, amelyet közel negyvenezer LED borít fényárba, utasterében pedig…

Elhunyt Diego Maradona - Tízezrek búcsúztatják a legendát, szurkolói rendbontás

Szurkolók, rajongók tízezrei tisztelegnek és vesznek végső búcsút a szerdán elhunyt Diego Maradonától Buenos Airesben a legenda esti temetése előtt.

Így lehet már a hétvégén F2-es bajnok Mick Schumacher

Mick Schumacher 2018-ban az F3 európai szériájának bajnoka lett, 2019-ben pedig már a Formula 2-ben versenyezhetett. Az első idény viszont nem sikerült tökéletesen a fiatal német szempontjából: összetettben a 12. lett, dobogóra pedig csak egyszer állhatott – igaz, akkor győzni is tudott: a hungaroringi sprintversenyen nyert a hétszeres…

Elhunyt dr. Gyarmati József, Hévíz díszpolgára

Zaol
-
 Ma 16:20Megyei

„Fájdalommal tudatjuk, hogy Hévíz város díszpolgára, dr. Gyarmati József elhunyt.” – jelentette be a hírt szerdán közösségi oldalán Hévíz Város Önkormányzata.

Kopog a tél: hidegörvény érkezése várható, havazhat a hétvégén!

Kopog a tél: hidegörvény érkezése várható, havazhat a hétvégén! A hidegpárnát egy magassági hidegörvény söpörheti ki hazánkból! Szombaton egy hidegörvény közelíti meg hazánkat északkelet felől. A magasban hideg, sarkvidéki eredetű levegőt szállítva magával. Ez kisebb mennyiségű csapadékot is hozna, északon, északkeleten havas esőt,…

MCS LoL - Pierce-szel, a legendás kommentátorral is találkozhattok a mostani hétvégén

A következő két mérkőzésnapon PiercetheHeaven, a Megyék Csatája League of Legends mentora is becsatlakozik a közvetítésekbe.

Gyászol a sportvilág: elhunyt az MTK egykori kiváló labdarúgója

Gyászol a sportvilág: elhunyt az MTK egykori kiváló labdarúgója

Jön az igazi tél: hószállingózás is lehet hétvégén

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.