Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így leszünk a napelemek, az atom és a palagáz országa 2030-ra a kormány szerint

Index
-
  Ma 17:42 Gazdaság

Az Energiastratégiából az utolsó pillanatba kivettek néhány elég fontos dolgot, továbbra is tiltani fogják a szélerőműveket, a korábban tervezettnél kevesebb lesz a zöldáram, és a Kádár-kockákra kitalált programot is kihúzták.

Egy nappal a békekonferencia előtt törtek ki a harcok Líbiában

Blokád alá vettek egy nagyobb olajterminált szombaton a nemzetközileg elismert líbiai kormány ellen harcoló Líbiai Nemzeti Hadsereg (LNA) vezetőjének, Halífa Haftar tábornoknak a hívei.

Gyász: elhunyt a híres magyar író, a sci-fi és fantasyirodalom egyik legnagyobb alakja

Blikk
-
  Ma 17:17 Belföld

Szomorú hírt közölt a Delta Vision Hungary: elhunyt Gáspár András író.

Böllérverseny: hagyományos disznótor Napkoron

Szon
-
  Ma 17:04 Életmód

Szombaton rendezték meg Napkoron a Száncsengés és Böllérverseny elnevezésű programot, amelyen a résztvevők visszaidézték a falusi disznóvágások hangulatát.

A magyar kultúra napja - programok Zala megyében

LikeBalaton
-
  Ma 17:00 Megyei

Kiállításokkal, az irodalmat és a komolyzenét ötvöző gálaesttel ünneplik Zala megye városaiban a magyar kultúra napját. A több napon át tartó programsorozat keretében népzenei együttesek lépnek fel és a látogatók betekintést nyerhetnek a közgyűjtemények tudományos munkájába is.

Elhunyt Makkai Ádám kétszeres Kossuth-díjas magyar költő

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:55 Kultúra

Makkai Ádám sokat tett a magyar költészet és irodalom nemzetközi megismertetéséért. A család tájékoztatása szerint az írót Budapesti otthonában érte a halál.

Naperőműparkok épülhetnek Gyulán

Beol
-
  Ma 15:59 Belföld

Lakossági fórumot tartottak a helyi építési szabályzat (hész) módosításával kapcsolatban a napokban a polgármesteri hivatalban.

Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napján

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány a Brexitre, vagyis az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

70 erdei fülesbagoly nappalozott egy fán Jászkarajenőn

A Jászkarajenői rendőrőrs előtt gubbasztott vagy 70 erdei fülesbagoly egy fán. Ez ám a védelem! A jelentékeny kis csapatot a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársai ügyintézés közben fedezték fel.  Az idén “Év Madarának” választott erdei fülesbaglyok (Asio otus) csoportos belterületi megjelenése szokványos jelenség a téli időszakban. A lakott…

Nagy buli lesz Londonban a brexit napján

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány a brexitre, vagyis az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére - írja a Világgazdaság.

Békemegállapodás született Dél-Szudánban, hála Ferenc pápának

vasárnap.hu
-
  Ma 15:15 Külföld

A fegyveres felkelések, lázongások, polgárháborús összecsapások Salva Kiir elnök,és régi helyettese, Reik Machar támogatói közt történtek. Az elmúlt közel egy évtized...

Hatalmas bulit csapnak Londonban a brexit napján

Fényjátékokkal, a belváros fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

Elhunyt a japán underground legendás festőművésze

Nuus
-
  Ma 14:19 Színes

Toshio Saeki 74 éves volt, és festészete mindig tabukat feszegetett.