Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tombol a Milan Fashion Week - ezek a magyar tervezők képviselik hazánkat

Kilenc magyar márka viszi tovább hazánk hírnevét a 63. Milano Fashion Weeken. Február 23. és március 1. között kerül sor a 2021/2022-es őszi-téli kollekciók bemutatására a 64. alkalommal megrendezendő Milano Fashion Weeken.

Gyászol a színészvilág – Elhunyt a magyar színművésznő

92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja.

Felvidéki magyar konzultáció és „ellenzéki” visszhangja

ma7.sk
-
 Ma 19:04Vélemény

Az MKP-nak már van Nemzetstratégiai Bizottsága, amely összfelvidéki párbeszédet hirdetett. Örvendetes mindkettő, és mondhatjuk, itt volt már az ideje kikérni az emberek véleményét, belevonni őket a történésekbe.

Gyász: elhunyt Olsavszky Éva, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő

92 éves korában elhunyt a a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, a Katona József színház alapító tagja, Olsavszky Éva. A hírt a Katona József színház közölte. “92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja. 1947-ben lépett először színpadra, hosszú pályája alatt a drámairodalom prózai és…

Elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja

92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja. Olsavszky Éva 1929. szeptember 18-án született. 1947-ben lépett először színpadra, hosszú pályája alatt a drámairodalom prózai és operett-főszerepeinek sokaságát játszotta el. Férjével, a 2015-ben elhunyt Kun Vilmossal együtt vidéki színházak ünnepelt vezető…

Egy nap, két hír – napi pillanatfelvétel 2021 Magyarországáról

Minden társadalomban vannak gazdagok és szegények, ez természetes, de az már a regnáló kormány dolga, hogy ne erősítsen rá a megélhetésolló nyitására, hanem igyekezzen csökkenteni a távolságot. Két hírt választottunk napjainkból, amikből kiderül: a jelenleg kormányon lévők nem ennek szellemében dolgoznak.

Elhunyt Olsavszky Éva színművész

92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja.

A francia sportminiszter kiakadt- magyarázatot vár a Rómában gofrizó rögbisek miatt

Roxana Maracineanu francia sportminiszter kilátásba helyezte, hogy visszavonja a rögbiválogatott mentességét a járványügyi szabályok alól, ha sürgősen nem kap elfogadható magyarázatot arra, miként fertőződhetett meg koronavírussal a keret 11 játékosa és a stáb több tagja.

Magyar kerékpáros siker: Valter Attila 39. lett összetettben az emírségekbeli körversenyen

A fiatal magyar bringás ezzel az eredménnyel mutatkozott be a jó nevű Groupama-FDJ csapatnál.

Óriási teljesítmény! 160 kilós drogfüggőből lett fitneszbajnok a magyar férfi

Őrfalvy Gusztáv élete egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sportsérülése és szülei válása után elindult a lejtőn, 160 kg-osan depressziótól szenvedett és drogfüggő lett. Azonban nem adta fel a küzdelmet.

Magyarországon úgy kezdődött el a harmadik hullám, hogy a második véget sem ért

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szombaton a közmédiának.

Egyedülálló jelenség lesz ma látható Magyarországon, érdemes figyelni az eget!

A köznyelv szuperholdnak nevezi azt a jelenséget, amikor egyszerre van telihold, és a Hold a keringési pályáján a Földhöz legközelebb helyezkedik el, írja az Index. Az égitest Földről látható látszólagos mérete ilyenkor a legnagyobb. A kifejezést Richard Nolle csillagász találta ki 1979-ben. Kép:Pixabay A csillagászatban nem használják, mert nincs

​Ma este újabb Bujtor-filmmel tisztelgünk a 120 éves magyar filmgyártás előtt

ATV
-
 Ma 18:40Bulvár

Idén 120 éves a magyar filmgyártás. Az évforduló tiszeletére a „120 év!" c. programsorozat keretein belül februártól híres magyar filmalkotásokat sugárzunk minden szombaton az ATV Spiriten, 21:00-tól, tisztelegve ezzel a magyar filmgyártás 120 éves múltja előtt.

Többször tudtomra adták, hogy én nem vagyok magyar

Origo
-
 Ma 18:30Színpad

Szűcs Nelli, a Nemzeti Színház vezető színésznője beszél nagy szerepeiről, gyerekkoráról, az őt kirekeszteni akarókról és hogy kik akarják földönfutóvá tenni.