Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzetközi sikerekre hajt Király Viktor

Ma reggel a Rádió1 reggeli műsorában debütált Király Viktor új dala, a This Is How I Walk című slágere, melyet Bob Sinclair ad ki rövidesen.

Itthonról is perelhetők a nemzetközi óriáscégek

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Belföldön is perelhetők a nemzetközi cégek, és ez a magyar vállalatoknak is jó

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében, közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Isten Önnel! – Elhunyt dr. Szabadka Ödön

Hát elment ő is! Dr. Szabadka Ödön, a Csolnoky Ferenc Kórház szülész-nőgyógyásza, a „Szabadkadoki”. Fiatal emberként él az emlékezetemben, ahogy kicsit félszegen, de hangjában a szakmai tudás megnyugtató bizonyosságával mosolygott mindannyiunkra, akkor is, ha nem ő volt a választott orvosunk. Tudtuk, hogy beteg, tudtuk, hogy a…

A Nemzeti Közművek névleg is az MVM része lesz

Az NKM-társaságok több mint négymillió ügyfelüknek MVM márkanévvel nyújtják majd az eddigi szolgáltatásokat.

Magyar családi cég nemzetközi terjeszkedése

A piacok jelentős átrendeződése figyelhető meg, és az, hogy aki kimarad, az lemarad.

Művészek és kutatók tiltakoztak Demeter Szilárd ellen a Petőfi Irodalmi Múzeum előtt

A Duna-parti holokauszt-emlékművet idéző cipőket tettek ki a múzeum elé.

Összehívják a Nemzetbiztonsági Bizottságot a Szájer-ügy miatt

Az Mszp pártigazgatója szerint nem véletlen az ügy időzítése.

Szájer-ügy: tudja, mások mellett ki mentesült például a nemzetbiztonsági átvilágítás alól?

Blikk
-
 Ma 15:33Belföld

Az európai uniós képviselőknek nem kell nemzetbiztonsági átvilágításon résztvennie – nyilatkozta a lapunknak Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője annak kapcsán, hogy Szájer Józsefet, a Fidesz egyik prominensét, az uniós döntéshozatalban kulcsfontosságú szereplőnek számitó képviselőjét egy brüsszeli "házibuliból" való menekülés…

A Nemzetbiztonsági bizottság elé kerül a Szájer-ügy

A bizottság elnöke szerint több probléma is van azzal az elmélettel, hogy Szájer Józsefet a német titkosszolgálat buktatta le, válaszul a magyar kormány és Orbán Viktor vétójára.

Magyar cég innovációja segíti a nemzetközi sportóriás terjeszkedését

Magyar fejlesztésű kasszákkal nyitott novemberben a Decathlon első lettországi üzlete. A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport megoldásaira támaszkodott.

Elhunyt Sebestyén Károlyné nyugállományú polgári alkalmazott

Életének nyolcvanötödik évében, november 22-én elhunyt Sebestyén Károlyné, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogelőd szervezete, a BM Tűzoltóság Országos Parancsnokság Titkársági és Ellenőrző Osztály volt polgári alkalmazottja.

Ünnepi készülődés a Nemzeti Filharmonikusokkal

Vannak ünnepek, amikhez évszázados szokások, tradíciók kapcsolódnak, és ilyen a karácsony is, melynek velejárója az ünnepi készülődés.

Jazznap.hu: online koncertek a Nemzetközi Jazznap alkalmából

Öt budapesti, valamint egy felvidéki helyszínen rendeznek online koncerteket a Jazznap.hu magyar eseményein december 3-tól 5-ig.

A Nemzetbiztonsági bizottság elé kerül a Szájer-ügy

A Nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén a Szájer-botránnyal is foglalkozni fog – közölte Stummer János, a bizottság elnöke.