Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Befejeződött a huszártorony körüli állványzat bontása, elhárult az omlásveszély

Kevesebb mint hat hónap alatt sikeresen befejeződött kedden a párizsi Notre-Dame-székesegyháznál a tavalyi áprilisi tűzvész nyomán leomlott huszártorony körüli deformálódott állványzat elbontása, és ezzel elhárult az omlásveszély.

Notre-Dame: elhárult az omlásveszély

Befejeződött a párizsi Notre-Dame-székesegyháznál a tavalyi áprilisi tűzvész miatt leomlott huszártorony körüli deformálódott állványzat elbontása.

Tiszavasvári: kuka nincs, a szemét mégis eltűnik valahová

Index
-
 20.11.22 21:43Belföld

Egy hónapja írta meg az Index, hogy patkányok lepték el Tiszavasvárit.

Kazánház okozott tüzet Tiszavasváriban

Tűz keletkezett szombat hajnalban Tiszavasváriban, a Kossuth Lajos utcában egy családi ház kazánházában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Kigyulladt egy kazánház Tiszavasváriban

Szon
-
 20.11.21 09:00Baleset-bűnügy

Máshova nem terjedt tovább a tűz.

Kigyulladt egy kazánház Tiszavasváriban

Tűz keletkezett egy családi ház kazánházában, Tiszavasváriban, a Kossuth Lajos utcában. A lángok nem terjedtek tovább a helyiségből. A lakóházban hárman voltak, ők elhagyták az épületet. A helyi önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat. A helyszínre érkeztek a hajdúnánási hivatásos tűzoltók is. Az egységek kiszellőztetik a kazánházat.