Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megtörtént a történelmi találkozó Ferenc pápa és az iraki síiták legbefolyásosabb vezetője között

Index
-
 Ma 08:24Külföld

Zárt ajtók mögött, iraki tisztségviselők jelenléte nélkül zajlott a két vallási vezető megbeszélése.

Dél-Amerikában hiperinfláció idején még fizetőeszközként is használták az aszpirint

Az Apollo űrprogramban résztvevő asztronauták orvosi csomagjának elengedhetetlen részét képezte, Dél-Amerikában pedig hiperinfláció idején még fizetőeszközként is használták. Amikor 1899. március 6-án a berlini Császári Szabadalmi Hivatal zöld utat adott a világszerte aszpirin néven ismertté vált acetil-szalicilsavnak, kevesen gondolták,…

800 millió forintból újul meg és bővül a Szent Család Óvoda Zalaegerszegen

Vigh László (Fidesz) országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a gyermek egy férfi és egy nő kapcsolatából születik, és minden megfogant embernek joga van az élethez. Egyben országosan is jó példának nevezte Zalaegerszeget, ahol sorra valósulnak meg gyermekintézményi beruházások. 

Letiltották annak a luxusrepülőnek a nyilvános követhetőségét, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és Orbán is utazott

Letiltották annak az osztrák luxusrepülőnek a nyilvános követhetőségét, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és családja, valamint Orbán Viktor is utazott – írta meg az Alfahír. Több nyilvános radaroldalon mostantól nem lehet követni a gép útjait. A repülő az elmúlt pár hétben többször járt a Maldív-szigeteken, Valentin-napon pedig Dubajban volt.…

Hírek Békés megyéből

Hírek Békés megyéből Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 08:02 Baleset Okányban, őrizetbe vétel Vésztőn és bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Megyei I.: az alsóház teteje a püspökladányiak célja

Haon
-
 Ma 08:00Sport

Hosszú időre bebiztosítaná helyét a megye I.-ben a Püspökladány.

Pozitív az elektromos autók megítélése Magyarországon

A nemzetközi trendnek megfelelően, a beszerzési ár mellett a töltési lehetőségek hiányát érzik a magyar autótulajdonosok a legfőbb problémának, amikor új autó beszerzésekor az elektromos autók is mérlegelésre kerülnek

Újabb komoly pandémia-kihívás előtt állunk

Duol
-
 Ma 08:00Megyei

Nem mindegy, hogy valamelyik vakcinával védekezik, vagy magával a kórral találkozik az ember

Egy megbízható szivárogtató szerint jön PC-re a God of War és a Ghost of Tsushima

Ha van leaker, akinek a szavára adhatunk, az egyértelműen az a Twitter-felhasználó, aki CrazyLeaksOnATrain néven fut, tekintve hogy korábban számos olyan dolgot előre meghirdetett, ami végül ténylegesen megvalósult. Példának okáért a Kingdom Hearts PC-s portjának Epic Games exkluzivitását, a Ninja Gaiden remastereket és a N...

Aknára lépett és meghalt egy migráns Horvátországban

Aknarobbanásban életét vesztette egy illegális határátlépő, egy társa súlyosan, egy másik pedig könnyebben megsérült a közép-horvátországi Saborsko járáshoz tartozó erdőben, ahol az 1991-1995-ös délszláv háborúból visszamaradt, aláaknázott területre tévedtek – írta a helyi sajtó pénteken.

Ittasan vezettek a megalapozott gyanú szerint

Ittasan vezettek a megalapozott gyanú szerint Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 07:54 A zalaegerszegi rendőrök befejezték a vizsgálatot, vádemelést javasolnak egy 50 éves férfi és egy 37 éves nő ügyében.

Mikor érdemes a fenntartható megoldásra váltanod?

Ahogy a környezettel kapcsolatos tudatosság növekszik, úgy lepik el a (látszólag) zöld termékek a polcokat. Mielőtt szemezgetni kezdünk velük, alaposan gondoljuk át, mi az, amire feltétlenül szükségünk van. Meglévő tárgyainkat csak indokolt esetben cseréljük le – így lesz a vásárlásunk igazán környezetbarát.

Megújulnak az érettségi követelmények 2023-tól

A jövőben még nagyobb szerepe lehet a vizsgákon a tanulói kreativitásnak és problémamegoldó készségnek.

A járvány eddigi legrosszabb napja volt a csütörtöki, a magyarok mégsem maradtak otthon

Qubit
-
 Ma 07:50Életmód

Bár csütörtökön rekordot döntött a lélegeztetőgépen lévő betegek száma, a többiek még jóval többet mozogtak, mint a járvány egy évének legtöbb napján.

A gyanú szerint megrongált egy autót

A gyanú szerint megrongált egy autót Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 07:45 A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításában.