Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Másfél milliárdért vált meg az állam a siófoki Hotel Mólótól

Egyelőre nem tudni, ki vásárolta meg a háromcsillagos szállodát.

Olasz ikonnal bővül a MOL Limo flottája

A MOL Limo autómegosztó szolgáltatásban mától 30 darab Fiat 500 Hybrid modell is elérhető a stílusos, retró külsőért és a napfénytetőért rajongó felhasználók számára. A háromajtós városi autókat havidíjas konstrukcióban percenként 68 forintért, míg alkalmi használókét 85 forintért vehetik igénybe a felhasználók.

Ružić: További két évvel elhalasztják az állami érettségi vizsga bevezetését

Branko Ružić oktatási miniszter ma bejelentette, hogy a középiskolai oktatásról szóló törvény módosításával még két évvel elhalasztják az ún.

Elhalasztják két héttel a Sárkányhajó Kupát Kalocsán

Baon
-
 Tegnap 13:33Belföld

A tervek szerint ezen a hétvégén tartották volna, de nem következett be az a szabályenyhítés, amiben bíztak, így elhalasztják a Sárkányhajó Kupát,

Retró külső és napfénytető – Olasz modellel bővül a Mol Limo kínálata

A Mol Limo autómegosztó szolgáltatásban mától 30 darab Fiat 500 Hybrid modell is elérhető a stílusos, retró külsőért és a napfénytetőért rajongó felhasználók számára. A háromajtós, városi autókat havidíjas konstrukcióban percenként 68 forintért, míg alkalmi használóként 85 forintért vehetik igénybe a felhasználók. További újdonság a…

Egy cseppnyi olasz boldogsággal bővült a Mol Limo flottája

Ismét új modellt köszönhetünk a Mol Limo autómegosztó szolgáltató palettájában. Elhúzható tetővel egy kis vidámságot visz a közlekedésbe a hibrid Fiat 500-as.

Összefogott Ukrajna, Georgia és Moldova az EU-tagság érdekében

Memorandumot írtak alá országaik uniós integrációért való együttműködéséről hétfőn Kijevben

Trendi olasz autóval bővül a MOL Limo flottája

Nem is akármilyen, hanem egyenesen nyitható tetejű Fiat 500-asokkal bővült a MOL Limo flottája. Meg persze lágy hibridek is az

2300 alatt torpant meg a MOL

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 08:12Gazdaság

Napi Nem tartotta a lépést hétfőn az OTP-vel a MOL árfolyama, kis doji gyertyával torpant meg a papír 2300 alatt, ez az ellenállás egyelőre megálljt parancsolt az erősödésnek. 2250 kisebb támasz rövidtávon, a doji érkező piros gyertya ez alá az érték alá lenne negatív fordulatra utaló jelzés. Ennek hiányában azonban maradhat nyomás alatt a 2300

Molnár Andi 15 évvel ezelőtti fotóján van valami furcsa

NLC
-
 Tegnap 03:48Bulvár

Molnár Andiról nem mindennap láthatunk ilyen fotót.

Társult Trió: Ukrajna, Grúzia és Moldova együtt küzdenek az uniós tagságért

Memorandumot írtak alá országaik uniós integrációért való együttműködéséről hétfőn Kijevben Dmitro Kuleba ukrán, David Zalkaliani georgiai és Aureliu Ciocoi moldovai külügyminiszter.

Ukrajna, Georgia és Moldova gyorsítaná EU-integrációját

Társult Trió néven együttműködési szövetségre lépett a három ország, hogy erejüket egyesítve próbáljanak átlépni az unió kapuján.

Összefogott Ukrajna, Georgia és Moldova az EU-tagság érdekében

Memorandumot írtak alá országaik uniós integrációért való együttműködéséről hétfőn Kijevben Dmitro Kuleba ukrán, David Zalkaliani georgiai és Aureliu Ciocoi moldovai külügyminiszter. A tárcavezetők ezzel létrehozták az úgynevezett Társult Triót.

Molinón fejezik ki hálájukat az egészségügyi dolgozóknak Békésen

Beol
-
 21.05.17 16:24Belföld

Békés főútja fölé kihelyezett molinóval is köszönetet mondott a Fidesz-KDNP önkormányzati frakciója Békésen az egészségügyi dolgozók helytállásáért – tudtuk meg Kálmán Tibortól, a város polgármesterétől.

Az EU-csatlakozást elősegíteni hivatott társulási triót hozott létre Ukrajna, Grúzia és Moldva

Az európai uniós csatlakozás elősegítését szolgáló trió létrehozásáról írt alá memorandumot hétfőn Kijevben Ukrajna, Grúzia és Moldva külügyminisztere – jelentette be Dmitro Kuleba, az ukrán diplomácia vezetője a találkozót követő sajtótájékoztatón.