Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Egy alvó férfit fosztott ki, a rendőrök elfogták

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Késelés a IX. kerületben – a feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök a helyszín közelében elfogták

Késelés a IX. kerületben – a feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök a helyszín közelében elfogtákBudapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 19:03 Életét vesztette egy 19 éves férfi.

Halálos késelés a IX. kerületben – A feltételezett elkövetőt elfogták

A rokonok vérbosszút és halálbüntetést skandáltak. Fotók a helyszínről.

Elfogták a bringatolvajt

Az abonyi rendőrök rövid időn belül előállították azt a 27 éves férfit, aki a helyi vasútállomáshoz tartozó tárolóból vitt el egy kerékpárt.

Olaszországban is körözték a két marosszentgyörgyi csalót

Két olyan személyt fogtak el a bűnügyi nyomozók a Marosvásárhelyi ügyészség parancsára, akik ellen az olasz hatóságok is európai elfogatóparancsot adtak ki pénzmosásért, pénzhamisításért és hamis termékekkel való kereskedelemért.

A rendőrök elfogták, az ügyészség bíróság elé állította

Police
-
 Tegnap 14:15Baleset-bűnügy

A rendőrök elfogták, az ügyészség bíróság elé állítottaHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 14:15 A debreceni rendőrök 24 órán belül kézre kerítették azt a férfit, aki 2021. január 17-én kirabolt egy kisboltot a megyeszékhelyen. A gyanúsított három nappal később már a bíróság előtt állt.

PUBG Mobile: Ezekért bannolt több, mint 1 millió csalót a Tencent

Esport 1
-
 Tegnap 13:30Gaming

Itt az újabb bizonyíték, hogy miért nem éri meg csalni a PUBG Mobile-ban.

Elfogták az ablakon keresztül érkező betörőt

A nagykőrösi zsaruk elfogták azt a 27 éves helyi férfit, aki betört egy nagykőrösi ingatlanba, ahonnan elektromos fűnyírót, vízszivattyút, mikrohullámú sütőt zsákmányolt.

Ittasan és a kijárási tilalom alatt vezetett a férfi, a rendőrök elfogták

Ittasan és a kijárási tilalom alatt vezetett a férfi, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 12:50 A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az 50 éves sofőr ellen folytatott vizsgálatot.

A nyomozók elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a szolnoki férfit

A nyomozók elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a szolnoki férfit Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 12:22 A gumipók kampójáról rögzített DNS-minta vezette el a rendőröket a feltételezett elkövetőhöz.

Hiába bujkált, a rendőrök elfogták

Police
-
 Tegnap 10:22Baleset-bűnügy

Hiába bujkált, a rendőrök elfogták Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 10:22 A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy ingatlanba Tömörkényen. Eljárás indult ellene.

Járásbíróság körözte, a járőrök elfogták

Járásbíróság körözte, a járőrök elfogták Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 09:29 Az egyenruhások Debrecenben igazoltatták azt a nőt, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Őzet lőttek az orvvadászok Rábatamásinál, elfogták őket

Origo
-
 Tegnap 09:05Belföld

A vadhúst és a fegyvert is lefoglalták.

Elfogták a rendőrök a járművezetőt, aki Nyírbátor és Nyírgyulaj között gázolt el egy nőt

A helyszínen életét vesztette az áldozat, akit a megalapozott gyanú szerint segítségnyújtás nélkül otthagyott.

Hiába volt azonos színe és típusa a gépkocsinak – a sofőrt elfogták a szombathelyi rendőrök

Hiába volt azonos színe és típusa a gépkocsinak – a sofőrt elfogták a szombathelyi rendőrök Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 08:08 Másik gépkocsira kiadott rendszámot helyezett fel autójára, eljárás indult a férfival szemben.