Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 435 hír

Ez lesz a Biden-kormány, a felfordult állam élén készek a világot vezetni

Joe Biden a hétfői közleményében szereplő politikusokon kívül nem nevezett meg újabb kormánytag-jelölteket.

Iszlám Állam szimpatizáns késelt Svájcban

Terrorista indíttatású támadás gyanúja miatt indított nyomozást a svájci főügyészség (OAG) egy késelés miatt, amely kedden történt a déli Lugano városában.

Spanyol uniós államtitkárral tárgyalt Varga Judit

A koronavírus-járvány uniós és tagállami kezeléséről, az EU pénzügyi keretéről, és a tagállamokra nehezedő migrációs helyzetről egyeztetettek.

A magyar állam megvásárolta a kassai Csáky-házat

A magyar állam megvásárolta a Fő utca 42. szám alatti ingatlant, a Csáky-házat, ahol a múlt század hetvenes évei óta Carpano néven működött kávéház és étterem.

A Kreml közölte, Putyin mikor gratulál majd az Egyesült Államok új elnökének

Az amerikai elnökválasztás hivatalos eredményére vár Vlagyimir Putyin orosz államfő ahhoz, hogy gratuláljon a győztesnek, de ehhez nem elegendő az, hogy Donald Trump elindította a Joe Bidennek való hatalomátadás hivatalos eljárását - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.

Elfogták a VV9 körözés alatt álló játékosát

Egy önbíráskodás miatt indult ügy miatt került a rendőrség látóterébe, akik a hétvégén el is kapták egy budapesti lakásban.

Küszöbön az újabb botrány: véget vetnének a „kamu” villanyautók állami támogatásának

A plug-in hibrid modellek sokkal több szén-dioxidot bocsátanak ki működésük során, mint ahogyan azt az autógyártók hirdetik a prospektusaikban – állítja a Transport and Environment (T&E). A környezetvédelmi szervezet éppen ezért arra kéri az országok kormányait, hogy fejezzék be ezeknek a "kamu villanyautóknak" a támogatását: ne…

Újabb államokban hirdették ki Biden sikerét

Pennsylvaniában is hitelesítették Joe Biden demokrata párti elnökjelölt győzelmét - jelentette be Tom Wolf, az állam demokrata párti kormányzója.

Megkérdeztük az RTL-t, az ATV-t és a Népszavát, tényleg az állami költések tették-e sikeressé az évüket, ahogy Rogán …

Az állami reklámköltésekért is felelős Rogán Antal miniszter egy minapi parlamenti bizottsági meghallgatáson arról beszélt, hogy kormányzati költések nélkül a Népszava, az RTL és az ATV is nehezen zárta volna sikeresen az évet. Ennek valóságtartalmáról kérdeztük az érintett médiumokat.

Egyre hízik a jegybanki államkötvény-állomány

Index
-
 Ma 17:39Gazdaság

Egészen 2 ezer milliárdig elmehet az MNB a vásárlásokkal.

Nem adta ki a Párbeszéd gyermekjogi közleményét az állami hírügynökség

A Magyar Távirati Iroda arra hivatkozott, hogy a közlemény sérti a kormány jó hírnevét. Szerintünk meg az MTI aljas cenzúrázó hozzáállása sérti a köztársaságpártiak nyilvánossághoz való jogát.

Elfogták a rendőrök a VV Krisztiánt

A Való Világ egykori szereplőjét elfogták. Nemrég került fel a rendőrség nyilvános körözési listájára VV Krisztián, akit egy önbíráskodás miatt indult ügyben köröztek. Ha emlékeznek, Krisztán a műsor alatt azzal vált ismerté, hogy összejött játékostársával, VV Viviennel, a kapcsolatuk a műsor után is folytatódott, majd egyszer csak a 19 éves…

Rejtélyes fémoszlopot találtak a sivatag közepén az amerikai Utah államban

SzMo
-
 Ma 16:40Külföld

A semmi közepén van, és egyelőre rejtély, hogy került oda.

Elfogták a rendőrök a körözött Vv Krisztiánt

Elfogták a rendőrök VV Krisztiánt, a ValóVilág 9. szériájának sztárját.