Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Elfogták a csavarhúzós telefontolvajt

Az RTL Híradó még pénteken mutatta be azt a biztonsági kamerafelvételt, ami alapján a kifosztott debreceni üzlet kereste. Úgy tudjuk, szerdán a nyílt utcán teperték le és ültették be a rendőrautóba. Információink szerint a több mint félmillió forint értékű zsákmány sértetlenül meglett. A férfi őrizetben van.

Elfogták a 15 évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el a 2004 novemberében elkövetett makói kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását – közölte a vádhatóság.

Tücsök, a puli is beengedte a tettest, de nem a balkezes unoka volt – Tizenöt év után elfogták a makói kettős gyilkost

Tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság miatt indult eljárás egy férfi ellen - tájékoztatta csütörtökön a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Elfogták a rendőrök azt a két külföldit, akik megverték a jegyellenőrt

Elfogták a rendőrök azt a két külföldit, akik megverték a jegyellenőrt Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 16:22 Az erzsébetvárosi rendőrök egy divyol férfit és nőt fogtak el, akiket közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítanak.

A járőrök egy órán belül elfogták a garázdát

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A járőrök egy órán belül elfogták a garázdát

Police
-
  Ma 15:35 Baleset-bűnügy

A járőrök egy órán belül elfogták a garázdát Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 15:35 A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Elfogták a betörőt a kalocsai nyomozók

Baon
-
  Ma 14:53 Baleset-bűnügy

A tettes az egyik ablakot kinyitva jutott be az ingatlanba.

Átverte a munkakeresőket a galántai járásbeli fickó – videón, ahogy elfogták

Parameter
-
  Ma 14:44 Határtalan

A rendőrség szerint a gyanúsított 2018 márciusában és áprilisában egy nem létező ausztriai vállalat (HGW logistics GmbH) nevében kínált munkát az interneten. A szolgálataiért cserébe regisztrációs és egyéb díjakat kért, az ígért munkát azonban nem biztosította be klienseinek, és a pénzüket sem adta nekik vissza. A férfi több mint…

Elfogták a betörőt a nyomozók

Police
-
  Ma 14:26 Baleset-bűnügy

Elfogták a betörőt a nyomozók Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 14:26 A kalocsai rendőrök őrizetbe vették a lopással gyanúsítható helyi férfit.

Kitette a kutyája szűrét, elfogták a rendőrök

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Gilvánfa külterületén kirakta a kutyáját az út mellé, majd otthagyta.    A rendőrök két órán belül elfogták azt a szentlőrinci férfit, aki csütörtökön 10 óra körül Gilvánfa külterületén kirakta a kutyáját az autójából, majd elhajtott.Előállítását követően kihallgatták gyanúsítottként, ahol elmondta, hogy a kuty

Elfogták a 15 évvel ezelőtti makói kettős gyilkost

Korábban az idős asszony unokáját gyanúsították a gyilkosságokkal.

Elfogták a rendőrök a debreceni telefontolvajt

Lopás miatt kell felelnie annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint több nagy értékű mobiltelefont tulajdonított el egy debreceni bevásárlóközpont üzletéből. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a…

Elfogták a rendőrök a debreceni mobiltolvajt

Debrecen - A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több nagy értékű mobiltelefont ellopott egy debreceni bevásárlóközpont üzletéből.

15 évvel ezelőtt brutális kettős gyilkosság történt Makón: anya és lánya volt az áldozat – Most talán elfogták az elkövet…

A tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság miatt indult eljárás egy férfi ellen – tájékoztatta csütörtökön a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.