Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Elfogták a gyulai késelés gyanúsítottját

Két embert késeltek meg hajnalra virradóra, az egyik belehalt.

Vonattal menekültek a tolvajok, de elfogták őket

Több száz ezer forintot zsákmányolt a páros.

Pénzt vett le a talált bankkártyáról – a rendőrök elfogták

Pénzt vett le a talált bankkártyáról – a rendőrök elfogták Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 31., v - 09:26 A hajdúböszörményi rendőrök egymillió forint készpénzt találtak a 29 éves férfinál.

Elterelte az eladó figyelmét, társa kifosztotta a kasszát – a keszthelyi rendőrök elfogták őket

Elterelte az eladó figyelmét, társa kifosztotta a kasszát – a keszthelyi rendőrök elfogták őket Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 31., v - 08:29 Lopás miatt indult büntetőeljárás a két fiatal ügyében.

Lezárt akta: Ismerősét rabolta ki, a rendőrök elfogták

Lezárt akta: Ismerősét rabolta ki, a rendőrök elfogtákBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 31., v - 08:05 Vádemelést javasolnak a kecskeméti rendőrök egy 22 éves helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint barátját rabolta ki.

Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt; még aznap azonosították és elfogták a két „felettük álló” dílert is

Terézvárosban fogtak el két kábítószer-kereskedőt; még aznap azonosították és elfogták a két „felettük álló” dílert is Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 31., v - 05:38 A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályával együttműködve közösen…

Egy óra alatt elfogták a rendőrök a pesterzsébeti gázspray-s rablót (videó)

A sértett a nyomozóktól kapta vissza a mobiltelefonját. Rács mögé kerülhet az erőszakos elkövető.

Egy óra alatt elfogták a gázspray-s rablót

A rendőrségre ma délután fél 3-kor egy fiatal férfi tett bejelentést, hogy az Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél lévő buszmegállóban egy férfi gázspray-vel lefújta, majd elvette tőle mobiltelefonját.A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon megkezdték az elkövető felkutatását, majd egy órával a bejelentést követően Pesterzsébet…

Gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló – a BRFK járőrei egy óra alatt elfogták az elkövetőt

Gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló – a BRFK járőrei egy óra alatt elfogták az elkövetőt Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 16:00 A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon üldözést követően elfogták és őrizetbe vették a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves férfit.

Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – a járőrök öt perc alatt elfogták

Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – a járőrök öt perc alatt elfogták Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 15:00 Az agresszív támadónál a rendőrök - elfogását követően - drogtesztet alkalmaztak, amely THC-ra pozitív értéket mutatott.

Két segédmotoros kerékpárt lopott, a rendőrök elfogták

Két segédmotoros kerékpárt lopott, a rendőrök elfogták Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 11:41 A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták azt a kunhegyesi férfit, aki meglopta vendéglátóit.

Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak - a rendőrök elfogták a román gépkocsitolvajokat

Az erzsébetvárosi rendőrök a gépkocsitolvajokat és az orgazdasággal gyanúsítható autókereskedőt is őrizetbe vették.

Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak; a rendőrök elfogták az autótolvajokat

Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak; a rendőrök elfogták az autótolvajokat Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 09:52 Az erzsébetvárosi rendőrök a gépkocsitolvajokat és az orgazdasággal gyanúsítható autókereskedőt is őrizetbe vették.

Elfogták a rendőrök a hodászi betörőket

A rendőrök a lopott gépek nagy részét megtalálták, lefoglalták, és az eljárás során visszaadják a tulajdonosának.

Elfogták a rendőrök a hodászi betörőket

Elfogták a rendőrök a hodászi betörőket Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 09:16 A rendőrök a lopott gépek nagy részét megtalálták, lefoglalták, és az eljárás során visszaadják a tulajdonosának.