Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Elfogták a lopott autóval randalírozó fiatalokat Pesterzsébeten

A XVIII. ker Erzsébet-telepi Polgárőr Egyesület facebook oldalán megjelenő bejegyzés szerint Még a szombat esti szolgált kezdete előtt a BRFK Tevékenységirányítási központ kiadta, hogy keresnek egy lopott autót, melyre ha

Megérkezett a Samsung Galaxy Xcover 5

Egy ideje már sejtettük, hogy ebben a hónapban leleplezi a Samsung a Galaxy Xcover 5 készüléket, ami most meg is történt. A strapabíró okostelefonoknak mindig is volt piaca, ilyen mobillal több kínai gyártó is elő szokott állni, de a nagy márkák mint például a Samsung is szokta magát képviseltetni ezen a piacon. Legújabb ilyen mobiltelefonjuk

Szerethetek-e egyszerre két férfit?

She
-
 Tegnap 18:00Életmód

Este odabújok hozzád, ölelem a derekad. A lelkiismeretem mélyen hallgat, nem is értem, hogy miért nem ordít, dörömböl odabent, hiszen valahol léteznie kellene. De mintha nyoma sem lenne, pedig szeretném előcsalogatni, hogy rántson rajtam egyet, hogy felismerhessem, hol a helyem a világban.

Késsel fenyegetőzött és cipőt lopott a debreceni férfi

Debrecen – A gyanú szerint a 25 éves férfi két fiatalkorú fiút rabolt ki Debrecenben. Zsákmánya mindössze egy pár edzőcipő volt.

Samsung Galaxy S21 Ultra - inkább csak S20 Ultra a négyzeten

Telefonguru
-
 Tegnap 13:46Mobiltech

A Samsung Galaxy S21 Ultra magasra tette minden téren a lécet, de a nagy innovációkat elfelejthetjük, inkább csak javítottak az elődön.

Megöltek egy nőt és egy férfit Kislángon

A rendőrök egy óra alatt elfogták azt a 26 éves férfit, akit az emberöléssel gyanúsítanak.

Kettős gyilkosság történt Fejér megyében: elfogták a feltételezett tettest

A rendőrök egy férfi és egy nő holttestére bukkantak Kislángon.

Lopáson kapott állítólag egy idős pár egy férfit, az egyikőjüket szinte feldarabolta a tettes

A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak.

Itt a Samsung ütésálló Galaxy Xcover 5 mobilja

Aki nem átlagos körülmények között tölti az idejét, annak lesz ideális a MIL-STD810H minősítést szerzett Samsung Galaxy Xcover 5.  Van, akinek a munkája vagy hobbija miatt olyan tokra vagy inkább mobilkészülékre van szüksége, amely tényleg bírja a strapát. Az olcsó ütésálló mobilok ilyen téren általában csúnyán leszerepelnek a látvány külső…

Két férfit keresnek a kőbányai rendőrök

Origo
-
 Tegnap 10:12Baleset-bűnügy

A lakosság segítségét kérik a rendőrök a tolvajok megtalálásában.

A kőbányai rendőrök keresik a két férfit

A kőbányai rendőrök keresik a két férfit Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 03. 07., v - 09:00 Kontrollert loptak egy X. kerületi áruházból.

Elfogták a rendőrök az ittas járművezetőt

Elfogták a rendőrök az ittas járművezetőt Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 07., v - 08:47 A Keszthelyi Rendőrkapitányság befejezte az 41 éves zalavégi lakos ügyében folytatott vizsgálatot.

Nyolc órán belül elfogták a HÉV-es rablót

A szigetszentmiklósi rendőrök 8 órán belül azonosították azt a rablással gyanúsítható férfit, aki egy HÉV szerelvényre várakozó nő válláról rángatta le a táskát.

Ismerd meg a férfit, aki kitalálta a világ legjobb újságszlogenjét!

„Az információ drága, de hülyének lenni sem olcsó… Helló bazmegye”. Pusztai László és az Északhírnök mindenkinek beszól, az összes eddigi miskolci polgármester beperelte, de közben álnéven ott kommentelnek nála. Interjú a szabad sajtó egyik igazi hősével.

Ismerd meg a férfit, aki kitalálta a világ legjobb újságszlogenjét!

„Az információ drága, de hülyének lenni sem olcsó… Helló bazmegye”. Pusztai László és az Északhírnök mindenkinek beszól, az összes eddigi miskolci polgármester beperelte, de közben álnéven ott kommentelnek nála. Interjú a szabad sajtó egyik igazi hősével.