Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kigyulladt egy épület Rákospalotán

Kigyulladt egy körülbelül hatvan négyzetméter alapterületű melléképület csütörtök reggel a Budapest XV. kerületében húzódó Nagysándor József utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz - írja a katasztrófavédelem.

Égett egy autó a 44-es főúton

Kigyulladt egy személyautó a 44-es főút Szarvas és Csabacsűd közötti szakaszán. A motortér égett. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni. A szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Felgyulladt egy moszkvai kórház, ketten meghaltak

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, két ember meghalt – közölte csütörtökön a helyi katasztrófavédelem.

Felgyulladt egy moszkvai kórház, ketten meghaltak

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, két ember meghalt – közölte csütörtökön a helyi katasztrófavédelem.

Amit csak egy befogadott állat taníthat meg az embernek

egy.hu
-
 Ma 08:53Életmód

Hatodik rész: egy felelőtlen szaporulatból született cica. Egy vad és rettegő macska. Egy árva lélek, akinek se kutyája, se macskája. Egy gazdátlan jószág, akinek befogadására erős sugallatot éreztem. Ő Pacsirta, Pipacs után a második, jódarabig az utolsó macskánk. 

Lengyelországi építkezésen vesztette életét egy ukrán állampolgár

Lengyelország területén, Ozimek városban életét vesztette egy ukrán állampolgár.

Tragédia – Egy tinédzser lelőtte a rokonait, miután kiengedték a börtönből: gyerekeket is meggyilkolt

Egy alaszkai tinédzser lelőtte négy rokonát, köztük két gyermeket hétfőn, egy héttel azután, hogy egy állítólagos családi bántalmazás után kiengedték a börtönből.

Sorozatban igényelt gyorskölcsönöket, egyiket sem fizette

A Pápai Járási Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével vádol egy 37 éves helybeli férfit, aki a sorozatban igényelt gyorskölcsöneinek, áruvásárlási hiteleinek egyikét sem fizette.

Egy Ursula von der Leyen közvetlen környezetében dolgozó személy is részt vett a brüsszeli partin

Egy szintén magas rangú orosz diplomata is a jelenlévők között volt az M1 értesülései szerint.

Lecsaptak a pénzmosodákra, 422 bűnözőt vettek őrizetbe egy nemzetközi akció keretében

Több, mint 400 pénzmosással vádolt bűnözőt fogtak el egy nemzetközi akció keretében, ezzel mintegy 33,5 millió eurónyi veszteséget előztek meg – írja a finextra.com.

Egy tag máris távozott a szerdán megalakult pécsi Művészeti Tanácsból

Szerda délután megalakult a Művészeti Tanács, amelynek célja, hogy a pécsi kulturális élet szereplőivel egyeztetve kidolgozza és a gyakorlatba átültesse Pécs hosszú távú kulturális stratégiáját, közölte az önkormányzat.   "A tanács a járványhelyzet miatt online megoldásokat is alkalmazva tartotta meg alakuló ülését. Mint ismert, a Művészeti…

Tűz ütött ki egy moszkvai kórházban

Tűz ütött ki egy felújítás alatt álló moszkvai kórházépületben, két ember meghalt.

Állatkínzással gyanúsítják a kutyája combcsontját törő férfit az erzsébetvárosi rendőrök

Állatkínzással gyanúsítják a kutyája combcsontját törő férfit az erzsébetvárosi rendőrök Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 08:25 Már van jelentkező Maszat örökbefogadására.