Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ön kiszúrta? Oda nem illő tárgy díszíti Orbán Viktor dolgozószobáját, nem könnyű észrevenni – Most kiderült a titok

Blikk
-
 Ma 20:31Belföld

Amikor Orbán Viktor bejelentette egy Facebook-videóban, hogy ismét bevezetik az idősek vásárlási idősávját, az élesebb szemű nézőknek feltűnhetett egy – nem feltétlenül miniszterelnöki dolgozószobába illő – tárgy.

Mire számíthat Orbán, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok elnöke?

HVG
-
 Ma 20:30Külföld

Nem lesz elnéző a jogállamisági problémákkal szemben az új amerikai kormány, de a szövetségesi viszonyon nem fog lényegesen változtatni Joe Biden elnöksége. Orbán Viktornak arra viszont fel kell készülnie, hogy a magyar helyzetet jól ismerő politikusok kerülnek a Fehér Házba: egyre biztosabb, hogy a félig magyar Anthony Blinken lesz a…

Orbán lebukott: kiderült valótlan képpel pipiskedett a miniszterelnök

Orbán Viktor hétfőn késő délután Facebook-posztot tett ki fényképpel, a hozzáfűzött felirat szerint Törőcsik Marit köszönti, 85. születésnapján.  Orbán azonban lebukott, a valóságban nem is vitt virágot Törőcsik Marinak. Orbán Viktor ma felköszöntötte Törőcsik Marit, mint utóbb kiderült, hogy csak Facebookon. A köszöntő szöveg mellett ez a kép…

“Orbán Viktor és Novák Katalin egyeztettek Orbán Viktorral és Novák Katalinnal”

"Szóval akkor az van, hogy az Idősek Tanácsa véleményét meghallgatva Novák Katalin és Orbán Viktor ugyan nem biztosította az idősek védelmét a sávozással, de cserébe kibasztak egy csomó emberrel mindenféle értelem nélkül. Jó, rendben, ezt ismerjük. Sokkal viccesebb az a skizofrén helyzet, ami ezt a döntést…

Megható szavakkal köszöntötte Orbán Viktor Törőcsik Marit születésnapján

Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte a Nemzet Színésze és a Nemzet Műv�

Antony Blinken apja utólag bírálta az első Orbán-kormányt

Az amerikai külügyminiszteri poszt várományosának apja, Donald Blinken budapesti nagykövet volt, a lex-CEU-t is kritizálta még annak elfogadása előtt.

Orbán Viktor is köszöntötte a születésnapos Törőcsik Marit

„Isten éltesse a nemzet színészét, Törőcsik Marit!”

A magyar kormány szerint Soros György áll George Clooney orbánozása mögött

Orbán Viktorral példálózott George Clooney, amikor a világon elhatalmasodó gyűlöletről beszélt.

Így maradna igazán hoppon Orbán

„Megoldás Magyarországot és Lengyelországot megkerülve” című cikkében a tekintélyes német konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung beszámolt arról, hogy a magyar és lengyel blokádról a csütörtöki videokonferencián mindössze 16 percen át folytattak eszmecserét, és az EU soros elnökén, Angela Merkelen, valamint az Európai Tanács…

Teljesülhet az Orbán-kormány egyik rémálma

Az USA új külügyminisztere Joe Biden megválasztott elnök tükörképe, szakítás a Trump-érával - ilyen címekkel ír Antony Blinkenről, a poszt várományosáról a külföldi sajtó. Elkötelezett az emberi jogok és a hagyományos nyugati világrend iránt. Nem várható, hogy a magyar kormány nagy barátja lesz.

Így köszöntötte Orbán Viktor a születésnapos Törőcsik Marit – kép

A miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg közös képet a ma 85 éves színésznővel. „Isten éltesse a nemzet színészét, Törőcsik Marit!” – áll a bejegyzésben.

Harminc évig fizethetjük a nemzetközi tőkének Orbán öncélú taktikázását az Unióval szemben

Mérce
-
 Ma 18:35Vélemény

A miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádióban mondta el, hogy, Magyarország a nemzetközi pénzpiacokon jutott 2,5 milliárd eurónyi hitelhez, felerészt tíz, felerészt harmincéves futamidőre.

Dobrev Klára: Orbán politikája teljes őrület

A jogállami követelmények bekerültek az EU elvárásainak sorába. Ez tény. Orbán Viktor dühből, hisztiből, dacból fenyeget –mondja a DK európai parlamenti képviselője.

Orbán Viktor közösségi oldalán köszöntötte Törőcsik Marit

A Nemzeti Színház társulata pedig az otthonában lepte meg a színművészt a születésnapján.