Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Megmenekülnek a biztos haláltól az internetes Flash-játékok

PC Fórum
-
 Tegnap 11:00Infotech

Bár az idei év zárultával végleg nyugdíjba vonul az Adobe egykor szépreményű Flash böngészőbővítménye, ez mégsem fogja jelenteni a benne készült számtalan játék halálát is. Az internet időgépeként is funkcionáló Internet Archive ugyanis - szinte az utolsó pillanatban - bejelentette, hogy egy új kezdeményezése keretében megmenti ezeket a digitális…

Isten büntetésének tartották a Hunyadi Lászlót lefejeztető V. László haláltusáját

Múlt-kor
-
 Tegnap 10:41Kultúra

563 éve, 1457. november 23-án halt meg Prágában V. (Utószülött) László Habsburg-házi magyar és cseh király, akinek neve leginkább Arany János balladája révén él a köztudatban. Mint kiderült, a uralkodót nem megmérgezték, hanem leukémiához hasonló rákos megbetegedésben halt meg.

Egy Omega-tag vallott Mihály Tamás haláláról: Az elmúlást nagyon nehéz elfogadni

Alig pár nappal Benkő László halála után 73 évesen a zenekar basszusgitárosa is elhunyt. Mihály Tamás tüdőrákkal küzdött.

Ágoston Katalin: “Megtanultam, hogy nem nagyképűség elfogadni a kihívásokat”

Színház.online
-
 20.11.21 07:12Színpad

A Centrál Színház után 2018 óta a Szegedi Nemzeti Színház újragondolt társulatának tagja Ágoston Katalin. Jászay Tamás a Revizor oldalán megjelent interjúban kérdezte.

Emberi jogi biztos Magyarországnak: nagy horderejű javaslatokat, különösen alkotmánymódosítást nem szabad rendkív…

Dunja Mijatovic szerint a kormány javaslatai alááshatják a demokráciát, a jogállamiságot és az emberi jogokat Magyarországon.

Európa Tanács: Alkotmánymódosítást rendkívüli állapot idején nem szabad elfogadni

Az Európa Tanács arra szólítja fel a magyar Országgyűlést, hogy halassza el a magyar kormány által múlt pénteken előterjesztett törvényjavaslat-tervezetekről szóló szavazását, elfogadásuk ugyanis messzemenően káros lenne az emberi jogok magyarországi helyzetére – jelentette ki a strasbourgi székhelyű Európa Tanács emberi jogi biztosa…

Másodpercre a haláltól: betonlap esett a kocsira

24.hu
-
 20.11.19 10:46Baleset-bűnügy

Videón a majdnem végzetes vlagyivosztoki autótisztogatás.

Rajzokkal hálálták meg a gyerekek a Kenézy dolgozóinak fáradozását

Haon
-
 20.11.18 19:43Belföld

Több száz rajzot és üdvözlőkártyát kaptak a debreceni diákoktól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói az elmúlt hetekben.

Szabálytalan favágás okozott halált Debrecen mellett

A Debreceni Járási Ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat két férfi ellen, mivel az ellentétes irányba dőlő fa rázuhant a sértettre. A fiatalabb vádlott egyéni vállalkozóként egy Debrecen közelében lévő erdőrészen favágást, gallyazást és darabolást végzett. A vele dolgozó édesapja,

Hogyan tudom elfogadni magam, őszintén?! – 1.rész

Style
-
 20.11.17 18:52Életmód

Minden emberben benne van az önelfogadás igénye, ahogy szüksége van mások szeretetére, elismerésére, elfogadására is. Ez olyan alapvető szükségleteink közé tartozik, ami nélkül nem lehet teljes és boldog, kiegyensúlyozott életet élni.