Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Ennél többet ebből nem lehetett kihozni és ez nem kifogás, hanem tény"

Sport365
-
 Ma 08:44Sport

Bánhidi Ákos a megszokottnál gyengébb teljesítmény ellenére büszke a magyar csapatra.

Dvtk: Ezzel a koncentrációval nem lehet bent maradni

NSO
-
 Ma 08:37Foci

A labdarúgó NB I 17. fordulója után a még nem közölt mestermérlegek közül lássuk a paksi Bognár György és a diósgyőri Zoran Zekic értékelését, de keretes összefoglalónkban megtalálja a többi edzői nyilatkozatot is az elmúlt hétvégéről.

A tét 5 millió forint is lehet: akár gyermekek nélkül is járhat ez a támogatás

Az otthonteremtési program legtöbb eleme a gyermekek után jár, vagy olyan kedvezményhez kapcsolódik, melyet gyermekekre lehet igénybe venni. A 2021-től bevezetett támogatások között azonban van néhány olyan, melyet akár gyermektelen egyedülállók, párok is kihasználhatnak - írja a Pénzcentrum.

A tét akár 5 millió forint is lehet: akár gyermekek nélkül is járhat ez a támogatás

Az otthonteremtési program legtöbb eleme a gyermekek után jár, vagy olyan kedvezményhez kapcsolódik, melyet gyermekekre lehet igénybe venni. A 2021-től bevezetett támogatások között azonban van néhány olyan, melyet akár gyermektelen egyedülállók, párok is kihasználhatnak - írja a Pénzcentrum.

Infektológus: el lehet gondolkozni azon, hogy az idősek mellett a fiatalokat is hamarabb oltsák

ATV
-
 Ma 08:23Belföld

Pusztai Erzsébet szerint vannak országok, ahol az idősebb generáció mellett éppen a legaktívabbakat kezdték el oltani, hogy minél hamarabb "felszabadulhassanak" - ezen a megoldáson el lehetne gondolkozni akár Magyarországon is. Az ugyanakkor kérdés, hogy képesek vagyunk-e tömegeket beoltani.

ValóVilág: A felsál nyilván a disznó nyakában van, hiszen a sál hol máshol lehetne

24.hu
-
 Ma 08:05Bulvár

A villalakókat sem állítanánk be jó szívvel egy hentespultba.

A kommunikációs szektor lehet a járvány nyertese – Marketing Covid idején II.

Az elmúlt, nehézségekkel teli év egyik nyertese a kommunikációs szektor lehet, hiszen a márkák, cégek számára a sajátos körülmények felértékelték a pontos, célzott és kreatív marketingmegoldásokat.

Charlie végre életműdíjat kapott: A feleségem és az édesanyám nélkül nem lehetnék itt!

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án, a Duna TV kétórás showműsorában adták át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat 12 kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai.

Önkormányzati bérlakásokra lehet pályázni Békéscsabán

Behír
-
 Ma 07:34Belföld

Pályázati felhívás Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat tulajdonában álló bérlakásokban történő elhelyezésre.

Virológus: senki ne gondolja, hogy beoltották, aztán azonnal el lehet dobni a maszkot, erre rámegy ez az év

Csak az oltással fogjuk megállítani a járványt. „Azt gondolom, hogy nem kell megijedni tőle. Attól, hogy ez egy első generációs, hagyományos elven készült vakcina, attól még az egyáltalán nem biztos, hogy rossz” – mondta Jakab Ferenc virológus az ATV Heti Napló című műsorában a kínai vakcináról. Az interjúban elhangzottakat a 444.hu idézte. A…

Ez a lehető legjobb hasizomgyakorlat

„Döglött bogár”, ablaktörlő, oldalplank, orosz csavarás – 22 hasizomfejlesztő gyakorlatot mutatunk hatékonyság szerint rangsorolva.

Dóra Béla: „A tehetséget nem lehet eltörölni”

Papageno
-
 Ma 07:15Színpad

Az SZFE körül kialakult jelenlegi helyzetről, hivatásról, reményekről beszélgettünk az Örkény Színház ifjú titánjával, aki a tehetség és az őszinte, szabad művészet mellett teszi le a voksát. Dóra Béla mindezek mellett mesélt jelenlegi elfoglaltságairól és a Covid-19 forgatásokra gyakorolt furcsaságairól is. – Hogy telnek a napjaid? – Egy forgatás