Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 146 hír

Hollik: a baloldal így vásárol voksokat!

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket „szövögetnie" a bevándorlás támogatására – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Tájházzá alakítják a vásárolt ingatlant Bödeházán

Tájházat alakítanak ki Bödeházán a tervek szerint abból a kódisállásos házból, melyet a Magyar Falu Program nyújtotta támogatásból vásárolt meg nemrég az önkormányzat.

Hollik: A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket "szövögetnie" a bevándorlás támogatására - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

December 1-től nem lehet jegyet vásárolni az autóbusz-vezetőknél a nyíregyházi buszállomáson

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-től egyes autóbusz-állomásokon megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés- olvasható a Volánbusz Zrt. közleményében.

A 65 éven felüliek egyelőre élnek a lehetőséggel, hogy bármikor vásárolhatnak

A jogszabály szerint napi két órában csak ők vásárolhatnak a boltokban, de azt semmi se tiltja, hogy az idősávon kívül is vásároljanak.

Egy hamburger áráért, mindössze 1 dollárért vásárolhatsz házat ebben a városban

Femcafe
-
 Ma 08:46Utazás

Hihetetlen „akcióval” csalogatják a városba az embereket.

Így vásároljunk mobiltelefont idős hozzátartozóinknak karácsonyra

Segítségkérés, ügyintézés, kapcsolattartás: egy friss, reprezentatív kutatás szerint a koronavírusjárvány következtében a hatvan év fölöttiek körében is megnőtt az igény a telefonáláson és sms-küldésen túlmutató, adatforgalmat igénylő mobilkommunikációra. Az újszerű igények kiszolgálására azonban már nem feltétlenül alkalmasak az…

Rommá tört az autó a Szentendrei úton: a sofőr testvére hálás az életmentő segítségért

Súlyos baleset történt még vasárnap este a kerületben: oszlopnak ütközött egy autó a Szentendrei út és a Záhony utca kereszteződésénél.A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy embert a kocsiból. A mentők a középkorú férfit kórházba szállították.Az esettel kapcsolatban a Budapesti autósok oldalát megkereste a roncsba szorult…

Ne vásárolj fekete pénteken! – Már egyes üzletek is erre buzdítanak

vasárnap.hu
-
 Tegnap 15:50Külföld

Mára jelentéktelen aprósággá silányult az a gondolat (pontosabban tény), hogy a fejlett világ messze többet fogyaszt, mint amennyit képes előállítani.

Élelmiszert üzletben, ajándékot online vásárolunk idén

A koronavírus-járvány csak részben befolyásolja az ünnepeket a Tesco kutatása szerint.

Ezért nincs esély? – Robotok vásárolják fel a PlayStation 5 készleteket

Leet
-
 Tegnap 13:30Gaming

Az új konzolgeneráció elindulása meglepően kaotikusra sikeredett. Azt nem tudni, hogy a túláradó érdeklődés azért köszöntött be, mert a világ legnagyobb részén éppen karantén uralkodik, vagy azért, mert tényleg csábítónak hatnak a Microsoft, vagy a Sony masinái, de egy biztos, ilyen jellegű vásárlási igényt még nem nagyon tapasztaltunk a…

Egy friss felmérés szerint élelmiszert üzletben, ajándékot online vásárolunk idén

A koronavírus-járvány csak részben befolyásolja az ünnepeket a Tesco kutatása szerint.

Már interneten is lehet vásárolni az Aldiból Budapesten

HVG
-
 Tegnap 10:56Gazdaság

Az áruházlánc egy magyar startup céggel közösen költözteti az internetre közel háromezer termékét.

Ingatlant vásárolnál, de nem akarsz ügyvédhez menni? Itt a megoldás!

Jogma.hu
-
 Tegnap 10:20Gazdaság

Mi a helyzet olyankor, ha a valaki éppen most akar ingatlant vásárolni, de nem akar ügyvédhez elmenni, illetőleg a korlátozó intékedések alatt nem is tud?