Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Három személyt gyilkolt meg hidegvérrel" – szigorították Miroslav Marček büntetését!

Az ügyész már akkor 25 éves javasolt, a Ružena Sabová, Ivan Matel és Rastislav Stieranka alkotta szenátus azonban figyelembe vette, hogy  vádlott bevallotta bűnösségét, együttműködött a hatóságokkal és megbánta tettét. Marčeket egyébként nemcsak Kuciak és Kušnírová, de Molnár Péter gútai vállalkozó meggyilkolásában…

Lángra kapott egy garázs Kisvárdán, két embert hoztak ki az épületből

Kigyulladt egy kétszintes családi ház garázsa Kisvárdán, a Temesvári utcában.

Forgalmazási engedélyt kapott egy koronavírus-vakcina

Engedélyezte szerdán a brit gyógyszerfelügyeleti hatóság (MHRA) a Pfizer és a BioNTech vállalatok által az új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyag forgalmazását. Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa,

Hármas alát kapott első éves munkájára az Európai Bizottság

A kelet-közép-európai tagállamok azt várták, Ursula von der Leyen német politikusként nagyobb tekintettel lesz a régió sajátos helyzetére.

Új kerítést kapott a pécsbányai temető - Nem okoznak több kellemetlenséget az erdei vadak a sírkertben

Az erdei vadak betörése már régóta problémát jelentett a sírokat látogató hozzátartozónak és az üzemeltető BIOKOM Nonprofit Kft-nek a pécsbányai temetőben.

Tűzoltók szeme láttára kapott lángra egy autó

Egy családi ház udvarán gyulladt egy autó kedden délelőtt.    Akkor kapott lángra az autó, amikor a tulajdonos begurult vele az udvarra. A helyszínen tartózkodott a Pogányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület két tagja is, akik habbal- és porral oltó készülékkel megkezdték a tűzoltást. A pécsi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már csak füstölt a jármű,…

Ausztriában valamivel több mint háromezerrel nőtt a fertőzöttek száma – laposodik a járvány görbe nyugati szomszédu…

A járványgörbe laposodását jelzi két hét részleges karantén után az osztrák belügyminisztérium és az egészségügyi tárca adatai szerint. Ugyanakkor 141 további halálesetet regisztráltak az utóbbi 24 órában, ami viszont újabb csúcsérték.

Főszereplőket kapott a Willow folytatása

SG
-
 Ma 10:30Film

Megvannak a Willow-sorozat főszereplői.

Vasárnap délután gyújtják a második adventi gyertyát Debrecenben, élő közvetítés indul róla

Haon
-
 Ma 10:28Belföld

Az ünnepi pillanatok után a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara hallgatói és oktatói koncerteznek.

Három családszervezettel egyeztetett Novák Katalin

A koronavírus-járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről tárgyalt a miniszter az Egyszülős Központ, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a NOE vezetőivel.

Zöld utat kapott az első Covid-vakcina Nagy-Britanniában! – jövő héttől már oltják a lakosságot

Az Egyesült Királyság lett a világ első országa, amely engedélyezte az amerikai Pfizer és a német BioNTech által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyag széles körű használatát. Az oltások a jövő héttől kezdődnek, számolt be honlapján a BBC szerdán.

Lángra kapott egy garázs Kisvárdán

Kigyulladt egy kétszintes családi ház garázsa Kisvárdán, a Temesvári utcában. A város hivatásos tűzoltói két embert kihoztak az épületből, s megkezdték az oltást. A tüzet sikerült körülhatárolniuk, a lángok a lakóépületre nem terjedtek tovább. A munkálatok idejére az utcát lezárták.