Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Borzalmas veszély fenyegeti a kerteket nyáron: ezzel a trükkel te is megszabadulhatsz a kártevőktől

Ahogy tavasszal az időjárás enyhébbre fordul, megjelennek az első kártevők, majd nyáron beindul az invázió, számos rovar és bogár támadja meg kertünk virágait, növényeit. Ahhoz, hogy veteményesünk, virágágyásaink ne legyenek rovarmágnesek, nem kell feltétlenül vegyszerekhez nyúlni. Vannak környezetbarát módszerek, melyekkel távol…

Ezt a tudást kérték számon a magyar nyolcadikos tanulókon román nyelv és irodalomból

Maszol
-
 Tegnap 16:45Határtalan

Sok szövegértéssel kapcsolatos feladatot kaptak a kedden képességvizsgázó nyolcadikosok, de a nyelvtant is ellenőrizték, valamint szabadon is kellett szöveget alkotniuk.

Óbudai Nyár 2021 – Felhőtlen szórakozás minden korosztálynak

Óbuda
-
 Tegnap 15:34Belföld

Ha nyár, akkor Óbuda-Békásmegyer és Óbudai Nyár. Idén rengeteg programmal és nagy szeretettel várjuk Önöket a harmadik kerületben egész nyáron.

Beleszól a Vatikán az olasz törvényalkotásba? A gendertörvény módosítását kérték

A "gendertörvényként" ismert jogszabály-tervezet módosítását kérte az olasz kormánytól a Vatikán, amely szerint a homofóbia és a transzfóbia ellen kezdeményezett javaslatok sértik a katolikusok véleményszabadságát - jelentette az olasz sajtó kedden.

Megjelent az Óbudai Anziksz legújabb száma

Az Óbudai Anziksz legfrissebb számát online és nyomtatásban is olvashatjuk. Sok óbudai történettel, irodalommal, beszélgetéssel hív tartalmas kikapcsolódásra. Megújult külsővel, szuperzöld belsővel jelentkezik az Anziksz legújabb lapszáma. Ahogy az újság írja a tavaszi kiadvány középpontjában a Hegyvidék lesz. “Izgalmas beszélgetést…

Kalandozunk a Kiscelliben, mesélünk a kadarkáról, humanizmust tanulnunk Esterházytól – Az Óbudai Anziksz legutóbb…

Az Óbudai Anziksz legfrissebb számát online és nyomtatásban is olvashatjuk. Sok-sok óbudai történettel, irodalommal, beszélgetéssel hív tartalmas kikapcsolódásra. Igazán jó szívvel ajánljuk forró délutánokra, hűvös szobában.

Sokkoló: rugdosta, csapkodta. fojtogatta a csecsemőket az erőszakos óvónő

Life
-
 Tegnap 11:00Baleset-bűnügy

Négy bűncselekmény elkövetésével vádolták meg a kansasi bölcsöde alkalmazottját, miután a videófelvételek szerint állítólag több mint 170 alkalommal, 24 napon keresztül bántalmazta a felügyelete alatt álló gyermekeket.

Másfél évet kértek a gyilkos kos gazdájára

24.hu
-
 Tegnap 10:34Baleset-bűnügy

Vallott a gyilkos állat gondozója.

Állás: óvónőt venne fel a Méhecske ovi

A Méhecske óvoda óvónőt (vagy óvóbácsit) keres határozatlan idejű közalkalmazotti állásba, teljes munkaidőre. A jelentkezőktől főiskolai végzettséget, a tevékenységközpontú óvodai program ismeretét, a Zöld Óvoda értékeinek képviseletét és legalább 1 év gyakorlatot várnak. A pályázatokat július 16-áig lehet benyújtani…

12 év fegyházbüntetést kapott a gyermeket kínzó rabló Tatabányán

A Tatabányai Törvényszék első fokon 12 év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit, aki társaival egy betörés során egy gyermeket is megkínzott, hogy a szülőket rábírja értéktárgyaik átadására.

Elnézést se kértek a Tobi színei rendezőjétől, miután kihagyták a filmjét a fesztiválról

Index
-
 Tegnap 07:02Film

Nem lát mögötte ármányt, de jólesett volna a rendezőnek, ha vele is közlik, miért maradt ki a filmje a Magyar Mozgókép Fesztiválról.

Különleges lakáskísérlet Óbudán – Az óbudai kísérleti lakótelep

WeLoveBudapest
-
 Tegnap 05:33Belföld

A ma lombos fákkal benőtt óbudai kísérleti lakótelepen a lakáshiány enyhítését próbálták megoldani, miközben új technológiákat és új lakástípusokat fejlesztettek.

Nagyon sokat kérték az önfoglalkoztatók támogatását

Alon
-
 21.06.21 18:02MegyeiPályázatokITM

A 219 ezer forintos egyszeri segítségre eddig mintegy 17 ezer igénylő jelentkezett, akik összesen 3,7 milliárd forintot kaphatnak.

17 ezren kérték eddig a 219 ezer forintos támogatást

A 17 ezer igénylő összesen 3,7 milliárd forinthoz juthat.

Felfüggesztettet kértek Gődény György ellen

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője szerint felfüggesztett börtönbüntetést kértek.