Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyházi iskola vagy két tanítási nyelvű gimnázium? Ezek az ország legjobb intézményei

Eduline
-
  Ma 07:45 Karrier

A nemrég megjelent HVG középiskolai rangsorát megnéztük iskolatípusok szerinti csoportosításban is. Lássuk, hogy melyik lett a legjobb két tanítási nyelvű gimnázium vagy éppen egyházi iskola az országban.

Böröcz László: az 1956-os forradalom kétszer is diadalmaskodott

A véráztatta 20. századi magyar történelem fénypontját jelentő 1956-os forradalom és szabadságharc kétszer is diadalmaskodott - mondta a Fidelitas elnöke a Fidesz ifjúsági szervezete által a budapesti Széna téren megtartott kedd esti megemlékezésen.

Összeütközött két autó Székesfehérvár belvárosában

A baleset a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében történt.

Mutatunk két szabad baglyot! – Kőszegen gyógyultak

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Erdei fülesbaglyok kezdték meg szabad életüket a napokban Kőszeg körül, velük együtt meglepően sok ilyen madár gyógyult idén a Chernel-kertben.

Zalában két településen új választást tartanak, egynél még vitatott az eredmény

Januárban tartanak időközi választást Lakhegyen, ahol korábban nem voltak jelöltek, illetve Esztergályhorvátiban, ahol szavazategyenlőség alakult ki. Kisbucsán még bírósági döntésre vár az eredmény.

Országútis hírek külföldről: Szívműtéten esett át Cipollini, Bírósághoz fordul az U23-as VB címtől megfosztott holland, …

Velo
-
  Ma 06:49 Sport

Szívműtéten esett át Mario Cipollinit     Szívműtéten esett át a minden idők legjobb sprinterének tartott Mario Cipollini. Az 52 esztendős olasz sztár szapora szívveréstől szenved, nyugalmi állapotban pulzusa többször 100 fölötti. Az anconai kórházban történt beavatkozás jól sikerült, de Mario-t még egy napra bent tartották…

Nagy a mozgás a Balatonnál a két éves zárlat előtt

Több hajó is útra kelt a Sió-csatornán, kihasználva a Sió-zsilip rövid ideig tartó nyitását, hogy eljusson a Dunáról a Balatonba, illetve a Balatonról a Dunára a vízszintszabályozó műtárgyak átépítése miatt kezdődő mintegy két éves közlekedési zárlat előtt.

Összeütközött két autó Székesfehérvár belvárosában

A baleset a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében történt. Összeütközött két személyautó szerda kora reggel Székesfehérvár belvárosában, a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik gépkocsit.

Januárban érkezik az új The Hellfreaks, két szám is meghallgatható

Shockmagazin
-
  Ma 05:52 Zene

Már két dal is meghallgatható a The Hellfreaks új nagylemezéről. Az album God On The Run címmel érkezik 2020 legelején.

Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene be…

Amikor a tegnapi tiltakozó táblák szövegét megrendeltem, nem gondoltam, hogy mellékesen leleplezem vele a kommunista tempójú propagandagépezet újabb , egészen hihetetlen mélységeit. A „köztévé” „híradója” ugyanis ismét médiatörténelmet írt a „tudósításával”: meg sem próbálta ugyanis a tudósítás műfaját művelni. Németh Balázs, a…

Csaknem kétmillió tonna élelmiszer vész kárba Magyarországon

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

Egy héten keresztül kell naplót vezetni az élelmiszerekről. Erre keres embereket most a NÉBIH. A szervezet arra kíváncsi, hogy jelenleg mennyi élelmiszert pazarolnak a magyarok, miután egy két évvel korábbi eredményből kiderült, hogy évente csaknem 70 kg élelmiszer köt ki a kukában, amelynek egy része megmenthető lenne.

Összeütközött két autó Székesfehérvár belvárosában

A baleset a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében történt. Összeütközött két személyautó szerda kora reggel Székesfehérvár belvárosában, a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik gépkocsit.

Dogma – Ez a két színész is nehéz helyzetbe került a film miatt

Mafab
-
  Ma 04:00 Film

Kevés olyan film létezik, amely annyira ki tudja borítani az embereket, mint a Dogma. Az 1991-ben mozikba került, Kevin Smith rendezésű film ezúttal a vallás témáját sem kímélte, amelyért kapott is re...

Dybala két perc alatt hozta vissza a sírból a Juventust

Player
-
  Ma 00:06 Sport

Nagyon közel állt a Juventus ez alapos leégéshez, de a kis argentin végül megmentette a seggüket.