Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

Rendkívüli menetrend módosítás lépett életbe a Gysev járatain is is

infoVáros
-
  Ma 20:39 Megyei

Aktuális információk a GYSEV Zrt. vonalhálózatát érintő belföldi és nemzetközi személyszállító vonatok közlekedéséről.

Olasz polgári védelem: Nagyon lassú lesz a mindennapi életbe való visszatérés

Az eddigieknél is nagyobb türelemre lesz szükség az új koronavírus-járvány tetőzése utáni időszakban, mivel a megszokott mindennapi életbe való visszatérés "még nagyon messze" van Agostino Miozzo, a polgári védelmi hatóság országos koordinátora szerint.

Nagyot zuhant a forint, lépett az MNB

Ismét rekordokat döntött ma az euró forintárfolyama, és immár megközelítette a 370 forintot. Az MNB újabb eszköz bevetésével igyekszik gátat vetni a magyar valuta értékvesztésének.

Lépett a Bkk: Csütörtöktől gyakrabban közlekedik több járat

A fővárosi közösségi közlekedésben a szerda reggeli tapasztalatok alapján csütörtöktől gyakoribb járatindulást biztosítanak számos vonalon, hogy a koronavírus-fertőzések megelőzése érdekében az utasok kellő távolságban lehessenek egymástól a járműveken

Lépett az MNB: az alapok ügyfelei is bizakodhatnak

A Magyar Nemzeti Bank lehetővé teszi a hazai nyílt végű, nyilvános befektetési alapok részvételét a jegybank új, hosszabb futamidejű fedezett hiteltenderein.

Hatályba lépett a védekezésről szóló törvény

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény.

Lépett az MNB! Lezárult egy korszak, mától nem a magyar a világ leglazább jegybankja

Portfolio
-
  Ma 15:00 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyhetes betéti tender rendszeres meghirdetéséről döntött. Az eszköz a bankrendszer likviditásának 0,9 százalékos alapkamaton való lekötésével segíti a hatékonyabb likviditáskezelést. Az egyhetes betéti eszközt a jegybank minden héten meghirdeti. Az első tender időpontja április 2. csütörtök.

A Trónok harca nyomdokaiba lépett a Kisasszonyok

Port
-
  Ma 14:45 Film

Greta Gerwig kosztümös filmjében is felfedeztek a szemfüles nézők egy kínos bakit: műanyag palack éktelenkedik a XIX. századi hősök keze ügyében.

Korrigál a BKK, sűrűbb menetrend lép életbe csütörtöktől, mutatjuk

A BKK a fővárosi közösségi közlekedésben szerda reggel tapasztaltak alapján április 2-től gyakoribb járatindulást biztosít számos vonalon. Mint arról az Inforstart is beszámolt, „az utasokat kiakasztó” szombati menetrend ellen Fürjes Balázs és Vitézy Dávid is szót emelt, kérve a Fővárosi Önkormányzatot és a BKK-t a változtatásra.

Még piacra sem lépett, de már díjat nyert a Mazda MX-30

Egészen pontosan a Red Dot: Termékdizájn 2020 díjat érdemelte ki a Mazda MX-30, a márka első tisztán villanyhajtású autója, amely

Két nap alatt életbe lépett Orbán totalitárius uralma – veszélyben Budapest

A Semjén-jegyezte és az éjjel benyújtott salátatörvény-tervezetet s az abba rejtett módosítások többek között kivennék a nem fideszes polgármesterek kezéből az önálló döntési jogkört, felfüggesztenék a Városliget beépítési tilalmát, megtiltanák a nemváltoztatás adminisztrációs módosításának a lehetőségét(!!!), mindezt a katasztrófavédelmi törvény

Holnaptól a mainál sűrűbb menetrend lép életbe számos fővárosi vonalon

A BKK a fővárosi közösségi közlekedésben ma reggel tapasztaltak alapján április 2-től, csütörtöktől gyakoribb járatindulást biztosít számos vonalon. A járatsűrítés célja, hogy egyetlen vonalon se legyen nagyobb a járművek kihasználtsága a nemzetközi gyakorlatban is alkalmazott 30 százaléknál, azaz az utasok tartani tudják a megfelelő távolságot…

Lépett a kormány: nem lehet megváltoztatni a születési nemet az anyakönyvi nyilvántartásokban sem

A Semjén Zsolt által benyújtott salátatörvény-javaslat az anyakönyvi eljárásról szóló törvényt is módosítaná: a születési anyakönyvbe beírnák a születési nemet, “a kromoszóma alapján meghatározott biológiai nemet” - ezt később az adatnyilvántartásban nem lehet megváltoztatni.

Semjén salátája a kormányzati földbizniszt is újraindítja

Népszava
-
  Ma 13:33 Gazdaság

Újra belevág a kormány a földtulajdonviszonyok nagyszabású átrendezésébe.

Katonai fegyelem léphet életbe Szlovákiában?

Ennek értelmében szigorúan a minimumra korlátoznák az emberek mozgását, katonai fegyelem lépne életbe, és a katonaság szervezné az ellátást.