Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Matovič hamvába holt ígérete: szinte senki nem fizet már az általa létrehozott segítségnyújtási alapba. Ő sem!

Ha e sorok írója őszinte akar lenni, be kell vallania, maga sem emlékszik arra ,hogy Igor Matovič kormányfő mikor hozta létre a kölcsönös segítségnyújtási alapot, amely az ország leginkább rászoruló lakóit támogatta volna, egyenesen a kormánypárti képviselők zsebéből. 

Orbán: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Az oltási tervről Ezzel felmérhető, hányan gondolkodnak azon, hogy beoltatják magukat - tette hozzá.     Azt is elmondta, az oltási terveket már kidolgozták. Az egyik arról szól, hogy ha van elegendő vakcina és az emberek - önkéntes alapon - jelentkeznek az oltásra, akkor hogyan oldják ezt meg - ismertette, közölve: 13 ezer helyszínt…

Orbán: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltás

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió reggeli…

Black Friday: Ditke már nagyon készül

iFaktor
-
 Ma 10:23Életmód

A beauty témákban jártas influenszer nem csoda, hogy annyira várja a Fekete Pénteket, hiszen jómaga is nagy ruhamágnás hírében áll.

Vírus miatt marad el a vizslási templombúcsú

Nool
-
 Ma 10:21Belföld

A jelenlegi járványügyi helyzet kivétel nélkül minden önkormányzat életére rányomja a bélyegét. Sándor József, a település polgármestere kifejtette: a legtöbb tervezett programjukat le kellett mondaniuk a vírus miatt.

Egy fotó arról, amikor Robert Downey Jr. először próbálta fel Vasember sisakját – mi pedig most már mindent értünk

IGN
-
 Ma 10:21Film

Szóval ezért nem látott sz*rt se benne!. A színész korábban már elárulta David Lettermannek, hogy a forgatásokon ráaggatták a teljes Vasember-páncélzatot - beleértve a sisakot is -, mert nem akartak túl sokat költeni az utómunkára.

Már most pluszos 2020 a magyar e-kereskedők számára

HWSW
-
 Ma 10:20Infotech

Az első három negyedévben meglett a szektor teljes hazai forgalma.

Így emlékszik vissza az Újpest legendája Diego Maradonára

Life
-
 Ma 10:18Életmód

Így emlékszik vissza az Újpest legendája Diego Maradonára

Szűk családi körben temették el Diego Maradonát

Az argentin futball-legendától szurkolók tízezrei búcsúztak Buenos Airesben, az elnöki palotában felállított ravatalánál. Rendbontások is történtek, a rendőrök könnygázt vetettek be.

Orbán Viktor : Előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Várhatóan már jövő héten elindul egy regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson.

Két bírósági tárgyalás is elmaradt Márki-Zay Péter járványügyi kontaktusa miatt

Szerdán Miklós Anikóval, csütörtökön Juhász Tündével szembeni perének tárgyalása maradt el a vásárhelyi polgármesternek, mert azt nyilatkozta, lehetett kapcsolata covidos személlyel az elmúlt napokban. Mindeközben kedden este a Szeged TV-ben, szerdán este az ATV-ben volt vendég - utóbbi adásban ráadásul maszk nélkül.

Szűk családi körben temették el Diego Maradonát (képek)

Az ottani szokásoknak megfelelően még csütörtökön eltemették Diego Maradonát. Három napos gyászt hirdettek Argentínában, de a család kérésére csak egy napra ravatalozták fel.

Szűk családi körben temették el Diego Maradonát (képek)

Az ottani szokásoknak megfelelően még csütörtökön eltemették Diego Maradonát. Három napos gyászt hirdettek Argentínában, de a család kérésére csak egy napra ravatalozták fel.

Koronavírus: februárig marad a határellenőrzés

fmc
-
 Ma 10:05Megyei

Január végéig meghosszabbították a teljes schengeni belső határszakasz ideiglenes ellenőrzését.