Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hat külföldit tartóztattak fel a megyei határnál

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. október 22-én 6 órakor Hercegszántó-Hóduna külterületén hat külföldit tartóztattak fel.

Elindul a Facebook társkeresője Európában is

Portfolio
-
  Ma 09:07 Gazdaság

Elindítja társkereső szolgáltatását a Facebook Európában is, az eredetileg tervezett februári időpont helyett több mint fél éves késéssel.

A kalocsai férfiak vittek mindent, amit értek

A gyanú szerint még egy 50 kilogrammos szobor is áldozatául esett annak a két férfinek, akik közül a fiatalabbat kedden vették őrizetbe a kalocsai rendőrök.

Maszkot mindenkinek? Maszkot mindenkinek!

Nemrég írtam arról, hogy milyen volt idén az óvoda-/iskolakezdés nálunk, Spanyolországban. Mivel én már teljesen hozzászoktam a látványhoz, nagyon megdöbbentem, hogy záporoztak a hozzászólások a cikkem alatt a gyerekek maszkviseléséről.…

Dacia Duster Pick-up, a román mindenes

Autósajtó
-
  Ma 08:47 Autó-motor

A Dacia még idén piacra dobja a Duster pick-up verzióját, de egyelőre csak Romániában lesz kapható. A nyitott rakodóterű SUV a normál Duster-ből van átalakítva, így teljesen megegyezik a méreteivel. Egész pontosan: 4,34 méter hosszú, 1,82 méter széles és 1,68 méter magas. A sofőr mögötti egy 1,65 méter hosszú nyitott raktér van. Térfogata…

Befellegzett a kiskerti diótermesztésnek: mindent elpusztít a fúrólégy lárvája

A hazai diófák terméseit felzabálja a nyugati dióburok-fúrólégy. A Dunántúlon szinte minden fa fertőzött már a kártevőtől, és hamarosan keleten is ott lesznek a fákon. A fúrólégy a petéit az érő dió zöld burka alá teszi le, és a kikelő lárvák tönkreteszik a gyümölcsöt. Védekezni csak alapos és rendszeres, és ezért igen költséges permetezéssel lehe

Ő maga nehezen fogant meg, ellenben rengeteg utódott nemzett az Isten ajándékának tartott Napkirály

Múlt-kor
-
  Ma 08:40 Kultúra

A francia történetírásban az Igazságos névvel illetett XIII. Lajos és a mindenki által Napkirályként ismert XIV. Lajos közvetlen apa-fiú kapcsolata mindössze négy és fél évig tartott, hiszen ennyi ideig ismerhették egymást személyesen. Bár az Isten ajándékának tartott XIV. Lajos kisgyermekkorát némiképp beárnyékolta szülei viszálya, uralkodóként sz

Helmut Norpoth: Minden Trump sikere mellett szól

Mandiner
-
  Ma 08:35 Vélemény

A számításaim szerint 91 százalékos esély van arra, hogy Trump lesz a győztes. Interjú.

Megérkezett Európába a Vivo

SG
-
  Ma 08:19 Infotech

Egyszerre hat országban debütál a márka, drágább és olcsóbb készülékekkel.

Nyolcmilliárd dollárra bírságolták a fájdalomcsillapító-válság fő felelősének tartott céget

Magyar Hang
-
  Ma 08:12 Gazdaság

A Purdue sokkal többet keresett a durva függőséget okozó piruláin. A céget perlők azt akarták, sokkal nagyobb bírságot kapjanak a cég tulajdonosai.

Labdarúgás: a járvány miatt Ausztrália nem játszik Európában novemberben

NSO
-
  Ma 08:11 Foci

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az eredeti tervvel ellentétben a válogatott nem tart összetartást novemberben Európában, s nem játszik mérkőzéseket.

Mindenkit tesztelni kéne a reptereken

Ezt  kérik a repülési ágazat nagyágyúi.

5 könyv, amiről valamiért mindenki azt hazudja, hogy már olvasta

Bien
-
  Ma 08:01 Életmód

Vannak klasszikusok, amiket egyszerűen illik ismerni, sőt azt is ciki beismerni, ha nem olvastuk el őket.

Tovább csökkent a szegénységi kockázat Európában

Az Európai Unió szegénységi kockázata tovább csökkent 2019-ben, félő azonban, hogy a 2020-as mérésben jókora ugrás lesz tapasztalható. Magyarország 2012 után bemutatott fejlődési útja igazi sikertörténetnek tekinthető.

Minden, amit a házi sebkezelésről tudni érdemes – Félre a tévhitekkel, így kezeld korszerűen a felületi sérüléseket!

WMN
-
  Ma 08:00 Egészség

Ha te vagy a gyerekeid folyton esnek-kelnek, vagy csak szeretnéd tudni, hogyan érdemes kezelni a sebeket, hogy gyorsabban és szebben gyógyuljanak, ez a cikk neked készült: