Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új vezető a Dreher értékesítése élén

2020-tól Gyovai Györgyi felel a Dreher értékesítésének irányításáért. A szakember a magyarországi Nespresso vezetői székéből érkezik a vállalathoz. Korábbi tapasztalatait különböző élelmiszeripari vállalatoknál szerezte, rendkívül sokoldalú szakmai kompetenciákra téve szert a vállalati vezetés számos területén.

Tíznaposra bővül a tavaszi Országos Étterem Hét

ProfitLine
-
  Ma 02:00 Gazdaság

Rekordszámú étteremmel és a korábbi években megszokottnál hosszabb ideig, tíz napon át várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét, amelyre szerdától lehet asztalt foglalni.

Hétvégén tavasziasabb lesz az idő

Pénteken még egy hidegfront hatására sokfelé lesz viharos szél, de aztán melegszik az idő a hét végén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Melegszik az idő a hétvégén

Pénteken még egy hidegfront hatására sokfelé lesz viharos szél, de aztán melegszik az idő a hét végén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. Pénteken a nap első felében jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég délnyugaton néhol, másutt többfelé…

Hét év alatt megtérül a napelemes rendszer?

Sokunkat foglalkoztatja a napelemek megtérülési ideje.

Családi programok hétvégére

Ezen a hétvégén a Bozsik Yvette Társulat gyerekdarabjának bemutatójával, Jelmezes Farsangi Kölyöknappal, 19. századi vásári hangulattal, interaktív klasszikus koncerttel, valamint egy különleges rovarcsoport fantasztikus titkaival is várnak benneteket.

FIFA-világranglista - Belgium maradt az élen

ma.hu
-
  Tegnap 23:30 SportBelgiumMLSZ

A magyar válogatott továbbra is 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén a világbajnoki bronzérmes Belgium maradt.

Francia hetilap: A milliárdos beszivárgott az Emberi Jogok Emberi Bíróságába

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:10 Külföld

100 bíró között 22 állt közvetlen kapcsolatban hét Soros-féle szervezettel, amelyek részesültek a Soros által 1984 óta a Nyílt Társadalom Alapítványba fektetett 32 milliárd dollárból.

Francia hetilap: Soros beszivárgott az Emberi Jogok Emberi Bíróságába

A szerző Soros-bírákról számol be, ezek között említi a magyar Sajó András egyetemi tanárt, a Közép-európai Egyetem egyik alapítóját

Balatoni turizmus - Hévíz, Füred, Siófok végzett az élen a tavalyi versenyben

Balatontipp
-
  Tegnap 22:42 Utazás

Jelentős különbségekkel pörgött a turizmus 2019-ben a balatoni régió településeinek kereskedelmi szálláshelyein, derül ki a KSH-nál gyűjtött adatokból.

Melegszik az idő a hétvégén

Pénteken még egy hidegfront hatására sokfelé lesz viharos szél, de aztán melegszik az idő a hét végén – derül ki ...

Új marketingkommunikációs vezető a Cofidis élén

2019. december 1-től Nád-Kántor Marianna tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Márka-, és marketingkommunkációs vezetői pozícióját. A szakember korábban a Vodafone, a Budapest Bank és a Sberbank marketing és kommunikációs területeit is irányította. Főbb szakterülete a márka- és arculatépítés, valamint a stratégiatervezés.

Sztojan Ivkovics: Hét hazai Eb-selejtezőn hét győzelem

Origo
-
  Tegnap 21:19 Sport

A játékosok azt mondták a meccs után, végig hittek a győzelemben.