Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 259 hír

Mutatjuk, ki keres a legkevesebbet Magyarországon

168.hu
-
 Tegnap 20:33Belföld

A minimálbéresek 80–85 százaléka a hazai tulajdonban lévő kkv-knál dolgozik.

Magyarországon többet keres egy műtrágyakeverő, mint egy középiskolai tanár

A KSH statisztikáiból az is kiderül, hogy a miniszterek kevesebbet keresnek, mint a légiforgalmi irányítók.

Különleges akciót indítottak: kamerák segítségével figyelik a vadmacska-populációt Magyarországon

Kamerák segítségével vizsgálják a szakemberek a Pilisben, a Visegrádi-hegységben és a Budai-hegyekben élő vadmacska-populáció nagyságát és a hibridizáció mértékét a Vadmacska Fajmegőrzési Program részeként - közölte a Budakeszi Vadaspark.

Alig van ország, ahol rosszabbul keresnek a tanárok, mint Magyarországon

24.hu
-
 Tegnap 19:04Belföld

Innovációban viszont átlag felett teljesítenek.

Óriási a baj az öko-tisztítószerekel Magyarországon: erre nagyon figyelj vásárláskor!

Frissen tette közzé a Tudatos Vásárlók Egyesülte a legújabb mérésüket a környezetbarát tisztítószerek piacáról. Az eredmények szerint a gyártók reagáltak a vásárlói igényekre: tarolnak az ellenőrizhetetlen állításokkal zöldre festett termékek.

Tovább tart a vészhelyzet Magyarországon

Hozzájárult az Országgyűlés hétfőn a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvény hatályának meghosszabbításához, így az 2022. január 1-jéig érvényben marad. A Ház erről 112 igen szavazattal, 25 ellenvoks mellett döntött, tartózkodás nélkül. Az igazságügyi tárca államtitkára a módosítás parlamenti vitájában…

Megkezdődik Magyarországon az OPPO A16s okostelefon értékesítése

Az OPPO vezető globális okoseszköz-márka bejelentette az új OPPO A16s okostelefon magyarországi értékesítésének kezdődátumát. A polírozott alumínium burkolattal rendelkező készülék elsősorban azok számára lesz vonzó, akik számára fontos a látványos megjelenés, a hosszú akkumulátor idő és a teljesítmény terén sem akarnak…

Megszavazták: januárig biztosan marad a COVID-veszélyhelyzet Magyarországon

112 igen, illetve 25 ellenszavazattal újra meghosszabbították a rendkívüli jogrendet és a veszélyhelyzeti rendeleteket, így azok most januárig lesznek érvényben Magyarországon.

Új alapokra helyezték a meteorológiai tevékenységet Magyarországon

Új alapokra helyezte a kormány a magyarországi meteorológiai tevékenységet - jelentette ki az agrárminiszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Magyarországon is tesztelték az új Covid gyógyszert

A szájon át szedhető koronavírus elleni gyógyszer tesztelésében a Semmelweis Egyetem veszt részt.

Pincérekkel bulizott Magyarországon Rod Stewart

Bár valószínűleg nem ők voltak Rod Stewart meghívói.

Beadták az első, kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon

Még nagyjából egy hónapig tart majd a Semmelweis Egyetemen az a klinikai vizsgálat, aminek célja egy új, koronavírusos betegeknek adható, szájon át szedhető készítmény hatékonyságának igazolása.

Szakma nélkül is meg lehet keresni bruttó 300 ezret Magyarországon

A KSH adatai szerint átlagosan akár bruttó 300 ezer forintot is lehet keresni egyes, szakképzettséget nem igénylő foglalkozásokkal. A rakodómunkás is kaphat bruttó 300 ezret Frissítette a foglalkozásokra bontott kereseti statisztikáját a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A szakképzettséget nem igénylő foglalkozásokhoz 26 munkakört sorolta