Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Belgrádi diákok sikere a Zhautykov olimpián

A versenyt online tartották, a gimnazistáknak öt arany, egy ezüst és egy bronzérmet sikerült megszerezniük.

Nem Budapesten rendezik az Atp salakpályás tenisztornát

A tornának 2017-től adott otthont Magyarország.

A tokiói olimpiát a sportolók kötelező oltása nélkül rendezik meg

A japán kormány azt tervezi, hogy 2021-es tokiói olimpián nem lesz kötelező feltétel a koronavírus elleni oltás megléte a sportolók számára.

Tizedik alkalommal rendezik meg a magyar kultúra napját Dunaszerdahelyen

Rendhagyó módon, az online térben rendezi meg a jubileumi, tizedik magyar kultúra napját Dunaszerdahelyen a Pázmaneum Polgári Társulás. A járványügyi helyzet miatt január 22-én, pénteken 18 órától az online térben követhetjük figyelemmel az eseményt a polgári társulás hivatalos Youtube csatornáján, illetve Facebook-oldalán.

Nagyjából eldőlt, igazol-e a sérült alapembere helyére a Paks

NB1
-
 Ma 16:11Foci

Bognár György ezúttal sem beszélt mellé.

Online rendezik meg idén a Magyar Kultúra Napját Gyulán

  Rendhagyó programmal készülnek a város kiállítóhelyei, kulturális intézményei az idei Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan. A kezdeményezéshez a Gyula Televízió is csatlakozott. A Gyulai Várszínház, a Mogyoróssy János Városi Könyvtár, az Erkel Ferenc Művelődési Központ, a Gyulai Vár, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, az Erkel…

Komáromban rendezik meg az első Felvidéki Szépművészeti Biennálét

„Olyan művek létrehozását várjuk, amelyben az ember fizikai munkája által mozgásban tartott jármű egyúttal a szabadság, az útkeresés szimbóluma is, és a művészek rámutatnak individuális hatalmára – nyilatkozta portálunknak a szervezők nevében Miglinczi Éva művészeti író.

Eldőlt, melyik motorgyártóval folytatja az Alfa Romeo 2022-től! – sajtóhír

Motorsport
-
 Ma 12:01Forma1

A Ferrari 2020-as motorja egyértelműen a leggyengébb volt a mezőnyben, emiatt a maranellói csapat és a két ügyfélcsapatuk, az Alfa Romeo és a Haas is jelentősen lassabb lett a 2019-es szezonhoz viszonyítva.Többek között ezért is kaptak szárnyra olyan pletykák, melyek szerint az Alfa Romeo elhagyhatja névadó szponzorként a Saubert, a svájci…

Nyáron rendezik meg az Ünnepi Könyvhetet

Az MKKE Elnöksége értesítette a kiadókat arról, hogy múlt heti ülésén, mérlegelve a magyarországi és európai járványhelyzet várható kilátásait, úgy döntött, hogy a 2021. április 23-26-ig tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált elhalasztja és ősszel, október-november folyamán (időpontot később jelölünk meg) tartja meg.

Nézők nélkül rendezik meg az északisí-világbajnokságot

Az eredeti tervekkel ellentétben mégis nézők nélkül rendezik meg február végétől az oberstdorfi északisí-világbajnokságot.

Nézők nélkül rendezik meg az északisí-világbajnokságot

A járványhelyzet miatt hozták meg végül ezt a döntést, de előzetesen 30 ezer jegyet adtak el a vb-re.

Téli sportok: nézők nélkül rendezik meg az északisí-vb-t

Az eredeti tervekkel ellentétben mégis nézők nélkül rendezik meg február végétől az oberstdorfi északisí-világbajnokságot – írja az MTI.

Mégis nézők nélkül rendezik meg az északisí-világbajnokságot

Obersdorf - Az eredeti tervek szerint limitált számú - a síugrósáncnál naponta 2500, a sífutó létesítményekben 2000 - néző lehetett volna jelen a vébén.

Európában rendezik a következő BMW GS Trophyt - Irány Albánia!

A közelünkben, mégis vadregényes helyszínen zajlik a következő BMW Motorrad International GS Trophy. Ezúttal is van lehetőség versenyen kívül bejárni a lenyűgöző útvonalat.

Több mint 800 millióból újult meg a Szent József Iskolaközpont

A katolikus szervezet tájékoztatása szerint az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program csaknem 400 millió forintos és a kormányzat 334 millió forintos támogatásával, a fennmaradó részben pedig az egyházmegye finanszírozásában megvalósuló, több mint egy éven át zajló munkálatok során teljesen megújult a 3600 négyzetméteres,…