Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új digitális szakmai szövetség indul

VG
-
 Ma 08:56Gazdaság

Több online kereskedelemben érdekelt cég új digitális szakmai szövetség létrehozását tűzte ki célul.

Kapd össze magad Dzsordzsi! Nem akárki hívott meg kávézni!

Hadd osszak meg Önökkel egy személyes titkot: én nagyon kedvelem dr. Varga Judit miniszterasszonyt. Egyfelől jólesik ránézni. (De ezt csak

Tőzsdenyitás előtt – Iránykereséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője szerint. Józsa Bence, az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP a 12 180 forintnál húzódó ellenállással küzdhet, míg támasz 11 400 forint közelében várja az árfolyamot. A Mol…

BÉT – Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője szerint.

Új digitális szakmai szövetség indul 2021-ben

Több, nagy forgalmat bonyolító, online kereskedelemben érdekelt cég új szakmai szövetséget hoz létre. Az alapítók célja egy diverz összetételű, széles spektrumú, valós piaci súly mentén szerveződő érdekképviselet felépítése.

Napoli: nem akárhogy tiszteleghetnek Maradona emléke előtt

NSO
-
 Ma 08:50Foci

Sajtóhírek szerint a Napoli labdarúgócsapata Diego Maradona halála után azonnal elkezdett intézkedni, hogy az argentin legenda nevét viselje a stadionjuk minél hamarabb.

A köztársasági elnök nem írta alá a családi gazdaságokról szóló törvényt

Áder János államfő megfontolásra visszaküldte a családi gazdaságokról szóló törvényt az Országgyűlésnek szerdán. A köztársasági elnök az adatkezelési szabályokkal kapcsolatban fogalmazott meg észrevételeket és azt is sérelmezte, hogy az előterjesztést előzetesen nem véleményezte a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság…

További szigorításokról döntöttek a németek

Meghosszabbítják és több ponton szigorítják is a koronavírus-járvány második hulláma miatt bevezetett korlátozásokat Németországban - jelentették be szerdán Berlinben.

Trump kegyelmet adott egykori nemzetbiztonsági főtanácsadójának

Neokohn
-
 Ma 08:45Külföld

Donald Trump amerikai elnök kegyelemben részesíti Michael Flynn-t, korábbi nemzetbiztonsági főtanácsadóját, akit három éve azért tartóztattak le, mert hazudott az FBI-nak Oroszország amerikai nagykövetével folytatott telefon-beszélgetéséről.

További szigorításokról döntöttek Németországban

A legtöbb munkahelyen kötelező a maszkviselés.

Ennyire pocsék csapat még soha nem játszott a Bajnokok Ligájában

Player
-
 Ma 08:40Sport

Ismét kikapott a Bajnokok Ligájában az Olympique Marseille, történelmi mélységben a francia csapat.

Bill Gates figyelmeztet: pár éven belül jöhet a következő világjárvány

Bill Gates szerint a következő világjárvány nagy valószínűséggel 10-15 éven belül fog beköszönteni, de fel kell készülnünk arra, hogy ez akár 3 éven belül bekövetkezik.

Nem bírja az ellátórendszer

Az Átlátszó legfrissebb cikkében dr. Lovas András aneszteziológus és intenzív terápiás orvos megírta, hogy a járvány egy egyébként is megroppant magyar egészségügyet ért el, nem bírja az ellátórendszer. Mára a Covid–19-halálozás vált a vezető halálokká hazánkban – írja dr. Lovas András. – A koronavírus-járvány okozta leterheltség és…

Új digitális online szakmai szövetség indul 2021-ben

Nagy Sándor vezetésével új digitális online szakmai szövetség létrehozását tűzte ki célul több nagy forgalmat bonyolító, online kereskedelemben érdekelt cég.