Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 279 hír

A pozsonyi csata üzenete – Köő Artúr a Magyarságkutató Intézet céljairól beszélt

A bánffyhunyadi származású szakember úgy fogalmazott: az Mki megalakulásától fogva azt a célt tűzte ki, hogy az elfeledett, kevésbé fókuszban lévő, de a magyarságtudat szempontjából fontos események megpróbálja a társadalom minden rétege számára közérthető módon bemutatni.

A múlt század celebjei: Karinthy Frigyes baráti társaságában különös szabályok uralkodtak

Évődő, csipkelődő hang, maró gúny és vitriolos irónia jellemezte Karinthy különös, egyben legendás baráti körét.

La Liga: zsinórban harmadszor is döntetlen a Celta–Eibar

NSO
-
 Tegnap 20:20Foci

Nem bírt egymással a Celta Vigo és az Eibar a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójában.

Akár 10 Celsius fokos eltérés is lehet az időjárás-előrejelzések közt

Index
-
 Tegnap 19:51Tudomány

Folytatjuk összehasonlító sorozatunkat: vajon befagy a Balaton?

Fft: Bozsik József, a kapitány

NSO
-
 Tegnap 19:39FociAusztriaBécs

Bozsik Józsefnek játékosként és edzőként is egyetlen klubja volt (Kispest, majd Honvéd), miközben a válogatottban is szolgálta Magyarországot. A pályán 101-szer, szövetségi kapitányként egyszer: egy 1974-es bécsi vereség alkalmával.

Célegyenesben a Johnson&Johnson vakcinája: ebből csak egy adag kell a védettséghez

Két héten belül engedélyt kaphat a Johnson&Johnson vakcinája az USA-ban. Ezt nem kell extrém hidegben tárolni, és egy oltás is elég a védettség kialakulásához. Az első "egyoltásos" vakcina két héten belül megkaphatja

Húsz országban lefutott ötven maraton és a koronavírus után is vannak még nagy céljaim

Origo
-
 Tegnap 18:47Bulvár

Hét kontinensen, még az Antarktiszon is futott maratont pingvinek között. A koronavírus miatt viszont 10 percig sem bírt futni, mégsem adja fel Durst János.

Kézi BL: időn túli hetes pecsételte meg a Ferencváros sorsát

A Ferencváros 30-29-re kikapott a francia Metz HB otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.

Bozsik József, a kapitány

Bozsik Józsefnek játékosként és edzőként is egyetlen klubja volt (Kispest, majd Honvéd), miközben a válogatottban is szolgálta Magyarországot. A pályán 101-szer, szövetségi kapitányként egyszer: egy 1974-es bécsi vereség alkalmával.

Tudományos célból nagyították fel Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című festményét

A kutatók Johannes Vermeer legismertebb művének, a Leány gyöngy fülbevalóval című festményének csaknem kétéves elemzése során részletes, új információkhoz jutottak. Emilien Leonhardtnak és Vincent Sabatiernek, a Hirox Europe munkatársainak köszönhetően mindannyian tanulmányozhatjuk Vermeer megfoghatatlan munkájának…

Nemzeti fény a cél – A magyar kultúra ünnepe Nagyszántón

Erdély Ma
-
 Tegnap 15:43Kultúra

Fábián Tibor: kultúránkban ma is kulcsszereplő a templom és iskola, valamint a családi háttér. Ezek olyan végvárak, amelyek biztosítják kultúránk továbbélését utódaink életében, akik felnőttként ezekre az alapokra építhetik magyarságukat, emberségüket, hitüket és európaiságukat.

Belgium: öt gólt hozott a rangadó, gyakorlatilag eldőlt a bajnoki cím

FociClub
-
 Tegnap 15:38Foci

Óriási mérkőzést játszott egymással az első két helyezett...

Férfi kézi-vb: Sagosen videojátékozik, a norvég kapitány filmet néz, miközben eldől a sorsuk

Az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének vasárnapi játéknapján eldől, melyik két csapat közül kerül ki a magyar válogatott negyeddöntős ellenfele. A III. csoportban a francia, norvég, portugál hármas küzd a továbbjutásért. A norvégok meglepő módon úgy nyilatkoztak, nem fogják végignézni a sorsukról döntő portugál–francia…

Egyelőre bizonytalan a feltekerhető kijelzős LG Rollable sorsa

NapiDroid
-
 Tegnap 14:15Mobiltech

Nem csupán bennünket, de szinte az egész mobilos világot lenyűgözte az LG, amikor elénk tárta a feltekerhető kijelzős Rollable készüléket az idei CES expón, amely a virtuális térben került megrendezésre. Korábbi hírek szerint a különleges telefon valamikor szeptember környékén a boltok polcaira is eljuthatott volna, ám a legújabb információk…