Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 380 hír

Családi ház égett Hajdúsámsonban

Egy családi ház tetőszerkezete és födémszerkezete gyulladt meg Hajdúsámsonban, a Vámospércsi úton. A tűzhöz a debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. Az egységek kihoztak az épületből két gázpalackot.

Családi filmek szombatra

Port
-
 Ma 00:01Film

Ezen a szombaton jobbnál jobb animációs filmekkel kedveskednek a gyerekeknek a tévécsatornák: így nemcsak a Daltonokat üldöző Lucky Luke-kal találkozhatunk, de itt lesz Szaffi és Jónás, Ferdinánd, a világ legjámborabb bikája, Maja, a méhecske és egy csomó békés jeti.

Kigyulladt egy családi ház Hajdúsámsonban

Egy családi ház tetőszerkezete és födémszerkezete gyulladt meg Hajdúsámsonban, a Vámospércsi úton – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. Az egységek kihoztak az épületből két gázpalackot.

A Disney szuperhősök helyett csinált egy baromi szórakoztató családi sitcomot

Telex
-
 Tegnap 23:33Film

A WandaVision teljesen más, mint amit a Marvel-filmektől a mozikban megszokhattunk. És ez benne a legjobb.

Családi programok járvány idején

Hírhatár
-
 Tegnap 23:09Bulvár

Javában benne vagyunk a koronavírus-járvány második hullámában. Bár a „maradj otthon” kampány kicsit alább hagyott továbbra se menjünk, ha lehet nagy tömeges helyekre, csak kifejezetten indokolt esetben.

Olyanok is kaphattak koronavírus elleni oltást, akik még nem jogosultak rá

HVG
-
 Tegnap 22:12Belföld

Az Emmi szerint aki jogosulatlanul vesz fel oltást, azt szankcionálni fogják.

Kiégett egy családi ház Soltszentimrén

Egy körülbelül száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és lakótere égett Soltszentimrén, az Akácfa utcában. A kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik három vízsugárral oltották el a lángokat. A ház teljesen lakhatatlanná vált. Az épületben egy középkorú német állampolgár lakott. Nagy…

Orbán Gáspár ifjú katonaként 40 milliós angliai akadémiai tanulmányokba kezdett

Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amelyet a kormányfő fia, Orbán Gáspár is elvégzett két másik magyarral együtt 2019 szeptembere után, a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként, közpénzen – írja a telex.hu.

Jogosulatlanul is kaphattak a védőoltásból

A Magyar Orvosi Kamara titkára megerősítette az RTL-Klubnak, hogy bizonyos esetekben „kijátszható” az oltási rend.

Valószínűleg leghamarabb nyár végén kaphatják meg a vakcinát azok, akik nem tartoznak az előnyben részesített csopo…

Parameter
-
 Tegnap 20:42Határtalan

„Győzni fogjuk az oltást, amint megérkeznek a vakcinák” – mondta szerdán a miniszterelnök. Az országban eddig 47 704 személy kapta meg az oltóanyagot. A Denník N információi szerint eddig 133 500 vakcina érkezett az országba és 86 ezer adag egyelőre raktáron van. Ezek egy részét hamarosan azok kapják meg második adagként,…

RTL: Jogosulatlanok is kaphattak koronavírus elleni oltást

A csatorna híradójával azt közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy szankcionálni fogják az illetékes hatóságok, ha valaki jogosulatlanul kapja meg a védőoltást.

Kigyulladt egy családi ház Soltszentimrén

A kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók megkezdték a lángok oltását.

Sokat tanulhatunk a talpon maradt vállalkozásoktól

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:36Gazdaság

A cégek itthon három kulcsfontosságú területet terveznek digitalizálni: az ügyfélkezelést, a munkafolyamatokat és a belső kommunikációt.

Harminc, ötven, de akár hatvan lejt is kaphatnak a háziorvosok az oltásra feliratkozott pácienseik után

Székelyhon
-
 Tegnap 19:24Határtalan

A háziorvosok minimum harminc lejt fognak kapni minden páciensük után, akit felírnak a Covid-19 ellen beoltandók várólistájára, majd utólag is figyelik a beoltott állapotát – írja az Agerpres hírügynökség Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter péntek esti nyilatkozatára hivatkozva.

A Parlament szilveszteri lerohanásával fenyegetőzött, három évet is kaphat

A büntetett előéletű hajléktalan többször állt pszichiátriai kezelés alatt.