Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 262 hír

Matkovich Ilona: Száz milliós tartozásokat hagyott hátra a Fidesz Vácon

Az előző városvezetés hiányosságai miatt Matkovich Ilonáéknak kell tartani a hátukat.

A sértegető fideszeseknek is üzent a német kormány szóvivője

Napi.hu
-
 Ma 14:46Külföld

Nagyon nehéz megoldásra jutni az Európai Unió következő hétéves költségvetése, a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását szolgáló alap és a források felhasználását feltételekhez kötő mechanizmus ügyében - mondta az MTI szerint Steffen Seibert, az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét betöltő német kormány szóvivője…

Szekszárdi fideszes panaszkodik Tiborczék munkájára

Érdekes, hogy a súlyos beteg Ács Rezső bírálja a szekszárdi közvilágítást, miközben azt ők mutyizták le Orbán Ráhel férjének korábbi cégével, a korrupciós ügyeiről világszerte híres Elios nevű alakulattal.

Brutális áremelésről döntött a fideszes polgármester

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere csütörtökön bejelentette, hogy az önkormányzat cégénél, a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-nél áremelést terveznek.

Fidesz: az MTVA-hangfelvételek „vélt vagy valós eseményeket” igazolnak

Az MTVA-s hangfelvételeken csak „szerkesztői vélemény” hangzik el, és azok „vélt vagy valós eseményeket” bizonyítanak – a fideszes delegáltak szerint ezért nem kell foglalkozni az általunk feltártakkal. Szerintük a Szabad Európa nem hiteles, mert nem azért van, hogy a kormányt támogassa.

A fideszes önkormányzatok sem bírják a sarcot: brutálisan megemelik a buszjegy árakat

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere a csütörtökön megtartott e-közülésen bejelentette, hogy az önkormányzat cégénél, a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-nél áremelést terveznek, írja a 24.hu. Az

Elbukta a főváros a reklámtender pert

Százmilliós bírsággal és a BKV–BKK törvénysértését megállapító ítélettel zárult a budapesti tömegközlekedés reklámhelyeinek értékesítésére kiírt eljárás - írja a Vilaggazdasag.hu.

Elbukta a főváros a reklámtender pert

Százmilliós bírsággal és a BKV–BKK törvénysértését megállapító ítélettel zárult a budapesti tömegközlekedés reklámhelyeinek értékesítésére kiírt eljárás - írja a Vilaggazdasag.hu.

Három éve húzódó ügy ért véget: Kész Zoltánt felmentette a bíróság, de elévülés miatt megúszta fideszes ellenfele

Három év kellett ahhoz, hogy jogerős bírósági ítélet mondja ki, Kész Zoltán (akkoriban országgyűlési képviselő) nem sértette meg Némedi Lajos (akkoriban veszprémi alpolgármester) személyiségi jogait egy, a Facebook oldalára írt bejegyzéssel.

Ismét elkaszálta a szociális dolgozók bérkiegészítését a Fidesz

A kormánypárti csicskák először nagy háládatosan megköszönték a munkájukat, majd alaposan beintettek az ágazat dolgozóinak: az egyszeri juttatásukról szóló törvényjavaslatot még csak napirendre se vették.

Bajban a Fidesz: megindult a lejtőn Orbán csicskapártja

Amilyen rosszul kormányoznak, nem csoda, hogy minden hónapban veszít a támogatottságából a Fidesz.

A Fidesz frakcióvezetője a büdzséről és a kanizsai arénáról

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Az elmúlt napokban sikerült Balogh László polgármesternek megfelelő egyensúlyba hoznia a város költségvetését, melyet az idei járványhelyzettel és gazdasági nehézségekkel terhelt évben a többségi baloldali ÉVE-frakció átgondolatlan költései is súlyosbítottak – mondta Szabó Szilárd, a kanizsai Fidesz-frakció vezetője csütörtökön a költségvetést…

A Fidesz tudja, de nem mondja…. – Bukottak még…..

Kásler Miklós a bukott miniszter, a kormány kegyelméből még a helyén ülhet, még monológokat mondhat, még engedik, hogy összevissza csacsogjon.

Bomlik a Fidesz Kerepesen: képviselőt igazolhat tőlük a helyi DK

Nagyot csalódtak a városvezetésben a kerepesiek, mióta Gyuricza a polgármester.

124 éves milleniumi tölgyet vágatott ki a barcsi Fidesz

A Honfoglalás ezredik évfordulójára ültették azt a gyönyörű, óriási tölgyfát, amit most a Fideszes vezetés kivágatott Barcson. Hogy miért? Senki sem tudja.