Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 471 hír

Merkely Béla: tizennégy éves korban kell megnyernünk az egészségügy leendő dolgozóit

Infostart
-
  Ma 20:43 Belföld

Az egészségügyben fontos a szakdolgozók középfokú oktatása, mert aki fiatal korában kerül közel a szakmához, várhatóan több ideig a kórházakban marad. Ezért is előnyös az, hogy a Semmelweis Egyetem már négy szakképző középfokú iskolát tart fenn – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az egyetem rektora.

Rárúgták rendőrök az ajtót egy 56 éves galgóci férfira: döbbenetes, milyen állapotban találták meg

Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint szerdán hajnali 4 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre: egy férfi hívta fel őket azzal, hogy lakásának plafonjáról folyik a víz – írja a Paraméter.

15 éves gyilkos: halálos áldozattal járó lövöldözés volt egy kaliforniai iskolában

Washington - A lövöldözés a Los Angelestől mintegy 50 kilométerre északnyugatra fekvő Santa Clarita város egyik középiskolájában történt csütörtökön, a tettest elfogták.

Tizenöt éves diák lövöldözött egy kaliforniai iskolában, egy embert megölt

A lövöldözés tört ki a Los Angelestől mintegy 50 kilométerre északnyugatra fekvő Santa Clarita város egyik középiskolájában, a Saugus High Schoolban tört ki helyi idő szerint csütörtök reggel. A feltételezhető elkövető egy 15 éves fiú, aki egy embert megölt, hét másikat pedig megsebesített, mielőtt elmenekült volna a helyszínről. A kivezényelt rend

A 250 éves hazai orvosképzés legfontosabb állomásait idézték fel a magyar tudomány ünnepén

Sonline
-
  Ma 18:41 Belföld

– Fel tudjuk mutatni, hogy együtt emlékezünk nemzetünk nagyjaira, akik a tudomány zászlait magasra emelték! – ezekkel a szavakkal indította ünnepi megemlékezését a magyar tudomány ünnepén professzor Rosta István tudománytörténész, Kaposvár díszpolgára, aki a városháza dísztermében a magyarországi orvostudományról adott…

Helyszíni tárgyalást kezdeményezett a bírónő a 23 éves nő halálát okozó gázolás ügyében

Szakaszosan zárták le csütörtökön késő délután a Piaristák terének környékét, a rendőrség biztosításával ugyanis helyszíni rekonstrukcióval egybekötött tárgyalást tartottak a körútnak ezen a részén. Információink szerint a tavaly februárban történt buszos gázolás ügyének bírósági eljárása miatt volt szükség erre.

25 éves a Sátántangó

Klubrádió
-
  Ma 18:29 Vélemény

A Café Péntekben a rendezővel, Tarr Bélával is beszélgetünk, ebből mutatunk most egy kis ízelítőt - de holnap további részletek is kiderülnek.

30 éves az AmCham

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarország novemberben 14-én ünnepli fennállásának 30. évfordulóját 450 magyar és nemzetközi befektető, cégvezető és döntéshozó társaságában a Parlament felsőházában.

Pataki Ági 68 évesen újra címlapon

Womagic
-
  Ma 17:45 Életmód

Míg külföldön egyre inkább tendencia az, hogy ötvenes vagy hatvanas éveikben járó modellek, hírességek újra reflektorfénybe kerülnek, addig hazánkban nem igazán ez a trend. Ám most mégis akadt egy üdítő kivétel, a Fashion Street divatmagazin, mely csodás fotókat készített Pataki Ágiról. Idén tavasszal a brit Vogue magazin a 81 éves Jane Fondát…

Kizárta a 2 éves gyerek a nyíregyházi anyukát...

Mint arról korábban beszámoltunk, kizárta az erkélyre az anyukáját egy kétéves gyerek Nyíregyházán. A kis gézengúz azonban nem csak az édesanyjára, hanem az egész tízemeletes háztömbre ráhozta a szívbajt – írta meg a Bors.

Sorozatosan lopott a 14 éves fiú

Elektromos kerékpárt, mobiltelefont lopott, sőt egy autót is feltört Kecskeméten az a 14 éves fiú, akit gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. A fiatalkorú jelenleg szabadlábon védekezhet.

Az 5G tíz év alatt 1.500 milliárd dollár bevételt generál világszinten

A Ericsson Magyarország idei K+F Innovációs Napok rendezvényén olyan alkalmazásokat mutatott be, amelyek megvalósulását az 5G hálózatok teszik lehetővé. Ezek köre a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható eszközöktől a mégcsak tervezőasztalon vagy már fejlesztési szakaszban lévő lehetőségekig terjedt.

85 éves korában elhunyt Hegedűs Judit balettművész

- Fájó szívvel tudatjuk, hogy november 13-án, életének 85. évében elhunyt Simándy

Hány évesen kellene szülni? A szakorvos véleménye

Bien
-
  Ma 16:02 Életmód

Napjaink életvezetési tudatosságát komolyan áthatja a gyermektervezés kérdésköre, amely során beszélhetünk pszichológiai, egzisztenciális...