Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 420 hír

Salvini: aki ezt a kormányt támogatja, cinkossá válik az ország tönkretételében

Giuseppe Conte kormányának sorsa a felsőházban dől el.

Egy testvérpár szexet kínált a férfinak, aki ezt elutasította, erre a nők kirabolták

Liner
-
 Ma 17:20Életmód

A Kalocsai Járási Ügyészség vádirata szerint tavaly novemberben két nő becsöngetett egy kalocsai családi házba, az ajtót nyitó férfinak pedig szexuális szolgáltatást ajánlottak fel, aki ezt visszautasította.

Máris tulajdonost vált a Hundub, a Facebook magyar hasonmása

A belize-i eddigi tulajdonos arra hivatkozva szállt ki, hogy folyamatos sajtótámadások érték, és hogy minden alapot nélkülöző összeesküvések jelentek meg a közösségi oldallal kapcsolatban.

Cihanouszkaja is tervezi a hazatérését Belaruszba

24.hu
-
 Ma 16:41Külföld

Szerinte Navalnij példája azt mutatja, hogy fontos a nemzetközi közösség támogatása.

Doctor Strange is megirigyelné ezt az edzést

Egy több mint 1500 éves kínai harcművészetről beszélünk, aminek már a kialakulását is számos legenda és történet övezi. A legvalószínűbb az a magyarázat lehet, hogy buddhista szerzetesek fejlesztették ki elsősorban önvédelem céljából. Templomaik és önmaguk védelmére rendszerezték az addigi harci tudásokat, melyet az idők folyamán…

Ezt valószínűleg már te is láttad: rengetegen osztották meg az álhírt, amit most a rendőrség megcáfolt

Ripost
-
 Ma 16:30Belföld

A megosztók csak segíteni akartak a cserbenhagyó megtalálásában, eszükbe sem jutott, hogy az egész történet csupán kitaláció.

Százötvenezer négyzetméter: tervezik a János Kórház rekonstrukcióját

A Szent János Kórház évente közel egymillió orvos-beteg találkozás helyszíne, Észak- és Közép-Buda lakossága mellett 125 környező település lakóinak ellátását is biztosítja. „Az egykor korszerűnek számító, pavilonos rendszerű, domboldalra, teraszos rendbe épített műemléki védettségű épületek sajnos már nagyon rossz állapotban…

Februárra tervezi új bemutatóját a Weöres Sándor Színház

Múlt héten teljes gőzerővel indult el újra a munka a Weöres Sándor Színházban, ahol megtartották az Abigail bulija című előadás olvasópróbáját, melynek bemutatóját már februárra tervezi a teátrum. A művet Mike Leigh, angol filmrendező írta, aki eredetileg a kamerák elé kívánkozott, mintsem azok mögé. A londoni Royal Academy színművész…

Ellopta az autót, visszament leszidni a tulajdonost

A rendőrt is rá akarta hívni az anyukára az autótolvaj, mert a gyereket az autóban hagyta.

Pünkösdkor már menne szállodába? Ezt a levelet kapták az újranyitással kapcsolatban a magyar szállodások, éttermese…

Blikk
-
 Ma 15:29Belföld

Már mindenki tűkön ülve várja, mikor lehet végre norálisan kiozdulni, elmenni egy étterembe, szállodába, Várják a pillanatot az ágazatban dolgozók is, hiszen őket érintették a legrosszabbul a lassan egy éve tartó pandémia gazdasági hatásai.

Azt hitte, csak játszanak, de az oroszlán ezt másképp gondolta

Metropol
-
 Ma 15:20Bulvár

Egy bébi varacskos disznó gyanútlanul egy oroszlán előtt sétált el az egyik kenyai rezervátumban.

Mennyire hatákony az orosz vakcina? Ezt mondják a tesztek..

Százszázalékos a második orosz vakcina, a novoszibirszki Vektor virológiai és biotechnológiai kutatóközpont által kifejlesztett EpiVacCorona immunológiai hatékonysága az új koronavírusos fertőzéssel szemben a klinikai tesztek alapján - közölte kedden az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet, a Roszpotrebnadzor.