Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

Kiderült, mennyi eladott Galaxy S21-gyel számol a Samsung

Korábban arról számoltunk be, hogy az előzetes adatok alapján népszerűbbnek tűnik a Galaxy S21 széria az elődjénél, a legfrissebb hírek szerint azonban a Samsung nem számol több eladással. Mutatjuk, mennyi fogyhat az új csúcsmodellekből! A dél-koreai The Elec jelentése szerint a Samsung összességében 26 millió Galaxy S21 modell…

Jön az élőszereplős Harry Potter-sorozat!

10perc.hu
-
 Ma 09:57Film

A széria már fejlesztés alatt van az HBO Max istállóján belül, de sem a cég, sem a jogokat birtokló Warner Bros nem kommentálja a hírt.

Tényleg jön a Harry Potter-sorozat?

Nuus
-
 Ma 09:48Film

Örülhetnek a rajongók

A Top Gun 2 nem eladó

Úgy néz ki, Tom Cruise nem akciózik csak úgy a tévében: a Top Gun és a Mission: Impossible is a moziba érkezik – ki tudja, mikor. 

Porszívóval rabolt több, mint 2 millió forintnyi készpénzt, az ottfelejtett szemüvege buktatta le

Pedig megvolt minden: autóban várakozó bűntárs, beépített ember, pénzszívó porszívó, csak az elhagyott szemüveg és egy szemfüles optikus tett keresztbe.

A sebességrekordra törő rakétaautó-projekt ismét eladóvá vált

Már a kétezres évek vége óta dolgoznak a szárazföldi sebességrekord megdöntésén, és a Bloodhound Lsr projekt ismét eladóvá vált. 3,2 milliárd forintnak megfelelő összegre lenne szükség a folytatáshoz.

Sorozattal bővül tovább a Harry Potter-franchise

Konkrétum még egyelőre nincs, csupán a hír, hogy jöhet a Harry Potter-széria.

Félmilliárd facebookozó telefonszáma eladó a dark weben

Rakéta
-
 Ma 05:00Infotech

Egy cyberbiztonsági cégnél aggasztó jelenségre figyeltek fel: a dark weben 553 millió Facebook felhasználó telefonszámához lehet hozzáférni. Az adatbázist a bűnözők nem egyben értékesítik, darabonként húsz dollárért lehet megvásárolni a facebookozók elérhetőségeit.

A legmeglepőbb dolog, amit Harry és Meghan azóta tehetnek meg, hogy kiváltak a királyi családból

Joy
-
 Tegnap 22:17Bulvár

Belegondolni is rémes, hogy mennyi szabályt kell betartania a királyi család tagjainak, azonban Harryéknek már nem kell a legviccesebbhez tartaniuk magukat.

Vilmos titokban olyan szabadságra vágyott, mint amilyen most Harrynek van

Ripost
-
 Tegnap 21:45Bulvár

Eddig azt hitte mindenki, hogy Diana nagyobbik fia egész életében az uralkodásra készült, miközben volt, amikor szökni akart.

Amikor a Harry Potterből horror lesz: megbilincselve zárták szekrénybe fiukat a szülők

A floridai rendőrség letartóztatott egy párt vasárnap, miután bejelentést kaptak egy eltűnt gyerekről. Amikor ugyanis a hatóságok elmentek a pár lakóhelyére, megdöbbentő dologra bukkantak.

Harry Potter-sorozat is készül az HBO Maxra

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen, de azt már legalább tudjuk, hogy akarnak és dolgoznak is rajta. A streaming-háborúban a Netflix vetélytársai azzal vették fel a harcot ellene, hogy bevetették legnagyobb mozis franchise-jaikat, spinoff szériákat gyártva belőlük. A Disney nemrég jelentett be egy halom Star Wars- és Marvel-sorozatot a Disn

Sorozat készül a Harry Potterből?

A stúdió ugyan cáfolta a hírt, de sokak szerint csak óvatosságból füllentenek.

Varázslatos! Sorozat készülhet a Harry Potterből

A könyvek és a filmek elsöprő sikere után, igazán érett már ez a projekt is.

Marketing a Covid idején - a Marketing Diamond Awards zsűrijeinek szemüvegén keresztül

Az idén rekord számú jelentkezőt vonzó „Marketing Diamond Awards – a Lounge Group közreműködésével” verseny zsűritagjaival beszélgettünk.