Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az iskolájában árult drogot egy tini Kiskunfélegyházán

Fél évig árult kábítószert középiskolájában egy fiatal, vádat emelt ellene a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Az ombudsman átveszi az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladatait

Dehir
-
 Ma 11:24Megyei

Budapest -  Az Országgyűlés elfogadta az egyes törvényeknek az egyenlő bánásmód követelménye hatékonyabb érvényesítését biztosító módosítását.

Egy nappal az új konzolok megjelenése előtt elkezdtek sorbanállni az emberek – képek

Az Amerikai Egyesült Államok számít az egyik legfontosabb videojátékos piacnak, a Sony és a Microsoft még ott sem tudta maradéktalanul kielégíteni az újgenerációs játékkonzolokra való igényeket. Derül ki a GameSpot beszámolójából. A lap olyan Twitter-posztokat gyűjtött össze, melyeken az látszik, hogy az USA-ban az emberek…

Kigyulladt egy ház Pátyodon

Egy száz négyzetméteres pátyodi lakóház egyik szobájában gépek és más használati tárgyak kaptak lángra. A Petőfi Sándor úti épületben a csengeri önkormányzati tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

Megszegte a szabályt - Komoly büntetést kapott a VV egyik játékosa

Life
-
 Ma 11:18Életmód

A villában nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami megbotránkoztató vagy éppen felháborító dolog. Nemrég az egyik játékos, VV Renátó kapott óriási büntetést, miután megszegte a játék szabályzatát.

Kiutalta a területalapú támogatáselőlegeket az APIA Hargita megyében

Több mint 20 ezer gazda agrár-környezetgazdálkodási, illetve területalapú támogatásának előlegét utalta ki eddig a Hargita Megyei Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA). A teljes szubvenció utalásáról ezután döntenek a központi szervek.

Hiánypótló applikációval segíti hallgatóit a Corvinus egyetem

A MyCorvinus mobilapplikáción elérhető a tanév pontos menetrendje, az egyetemi órarend, a kurzusadatok és a kapott érdemjegyek.

Hat határsértő Csongrád-Csanád megyében

Hat határsértő Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 11:13 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Eltűnt egy péniszszobor - vizsgálatot indított a rendőrség

Parameter
-
 Ma 11:12Bulvár

A két méter magas szoborhoz rengeteg túrázó járt. Azt beszélik, hogy egy ajándék volt egy fiatal férfi szülinapjára, de családjának nem tetszett a meglepetés, ezért felvitték a hegyre és otthagyták. Pár hete azonban ledőlt a szobor, de gyorsan visszatették a helyére, hétfőn azonban már hűlt helye volt, csak forgács volt a helyén.  Fotó: Dpa Pictur

Online várják az érdeklődőket a Vörösmarty téri vásár kiállítói

Beol
-
 Ma 11:10Életmód

A kezdeményezésben hat kategóriában csaknem ötven alkotó vesz részt.

Online várják az érdeklődőket a Vörösmarty téri vásár kiállítói

A kezdeményezésben hat kategóriában csaknem ötven alkotó vesz részt.

Vásárlás után MMA: két férfi esett egymásnak a debreceni áruházban

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróság.

Hatvani futóversenyen rendezett ámokfutást egy részeg férfi: szándékosan gázolta el a közterület-felügyelőt

Az Egri Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés mellett közúti veszélyeztetéssel és hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolja azt a férfit, aki 2018 őszén szándékosan nekihajtott egy futóversenyt közterület-felügyelőként biztosító nőnek Hatvanban.

A lakosság nem ért egyet a Valutaalap követeléseivel

Egy friss felmérés tanúsága szerint az ukrajnai lakosság többsége nem