Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elszalasztották a győzelmet, távol a kijutástól a románok

Székelyhon
-
  Tegnap 23:12 Sport

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a román labdarúgó-válogatott Norvégia ellen az Európa-bajnoki selejtező F csoportjában, a nyolcadik forduló keddi játéknapján. Az utolsó két mérkőzésén legalább négy pontra van szüksége a kontinenstornára való kijutásra.

Az északírek elleni meccsen is a magyarok jutottak a román ultrák eszébe

Mandiner
-
  Tegnap 22:24 KülföldRománia

A román szurkolók gyakran szidják a magyarokat a lelátókon.

Megalakul az Orban-kormány Romániában

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament a múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától.

Eb-selejtezők: döntetlennel jutottak ki a spanyolok, Románia is ikszelt

FociClub
-
  Tegnap 20:52 Foci

A már biztos résztvevő olaszok ötöt vágtak.

Románia új miniszterelnök-várományosa: Orban

Már Romániában is Orban-kormány lesz? Érdekes! Mielőtt azt hinnénk, hogy a “miénk” vándorol ki a szomszédos országba, ez az Orbán, nem az az Orban! Orban Orbán hátán….. A román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással, miután a parlament a múlt héten…

Országos bajnoki címet nyert a drift félprofi kategóriájában

Baon
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Utasi Péter tavaly, 16 évesen ült először driftverseny­autóban, majd hamarosan versenyezni kezdett a magyar bajnokság félprofi kategóriájában, amit idén megnyert.

Orbán Viktor a magyarországi kipcsak önkormányzatok nevében gratulált a volt kazah diktátornak

444
-
  Tegnap 19:59 Tudomány

Bács-Kipcsak megyében is többen felkapták a fejüket.

Évtizedek kellenek, hogy a Kanadába vándorolt romák egyről a kettőre jussanak

Ugytudjuk
-
  Tegnap 19:55 Megyei

Torontóba, Kanadába most már nem érkeznek nagy számban romák Magyarországról, tavaly összesen 116 roma menedékkérőt regisztráltak, nagy részüket a leggyakoribb kivándorlási célpontnak számító Ontario tartományban.

Háromnapos országos közlekedésbiztonsági akció kezdődik

hirado.hu
-
  Tegnap 19:18 Belföld

A személyszállítók ellenőrzését legfeljebb 20 perc alatt végzik el.

Orbant kérte fel kormányalakításra a román elnök

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától, írja az MTI. Bejelentését követően Iohannis rámutatott: átmeneti kormányról…

Orban lehet Románia új miniszterelnöke

ATV
-
  Tegnap 18:42 Külföld

Az államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással, miután a parlament a múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától.

Ha már Fico az olasz parlamentet irányíthatja, Orban a román kormány élére állhat

Parameter
-
  Tegnap 18:40 Határtalan

Az 56 éves politikus apja, a néhai Orbán Imre, Székelyudvarhelyen született, és 1948 és 1956 között a Securitate román kommunista politikai rendőrség tisztje volt. Amint a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS) honlapján megtalálható adatlapjából kiderül, Orbán Imrét 1956 februárjában, hét évvel Ludovic Orban születése előtt…

Egy Orban lesz Románia kormányfője is?

MFor
-
  Tegnap 18:36 KülföldRománia

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt elnökét bízta meg kormányalakítással.