Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Tiszta” adós marad mindenki a moratóriumtól függetlenül

Az ügyfelek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el „tiszta” adósi besorolásukat a bankoknál.

Koffein-mentes életmód: milyen előnyei vannak?

A rengeteg, hosszútávon pozitív hatást, a kezdeti időszakban megelőzi majd néhány kellemetlen tünet is.

Chelsea: Lampard sorsa már a nyáron megpecsételődött

NSO
-
 Ma 18:19Foci

Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Zijes, Malang Sarr, Thiago Silva és Édouard Mendy. Velük „erősített” a Chelsea a rendhagyó 2020-as nyári átigazolási időszakban. De ezek a játékosok valóban erősítést jelentettek a klubnak?

Semjén Zsolt: Márciustól ingyenes Nimród kamarai hírlevelet kapnak a vadászok

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a témában az Országos Magyar Vadászkamara új székhelyén tartott sajtótájékoztatót.

Akkora hó esett Lengyelországban, hogy több ezren maradtak áram nélkül

Áramkieséseket okozott hétfőn Lengyelország keleti részén, mindenekelőtt a délkelet-lengyelországi Kárpátaljai vajdaságban a sűrű hóesés, a tűzoltók kidőlt fákat, letört faágakat távolítanak el - közölte a lengyel média.

Ljasko támogatja az orvosi marihuána legalizálását Ukrajnában

Viktor Ljasko, Ukrajna országos tiszti főorvosa az RBK-Ukrajina-nak adott kommentárjában elmondta, hogy meg van győződve arról, hogy a marihuána legalizálása fontos a súlyos betegek számára.

Március 25-én indul a Starliner

4 nappal korábban kerül sor a Starliner második személyzet nélküli tesztútjára.

Két ország több millió oltást adott már be, mégis rekordokat dönt a járvány

Izrael és az Egyesült Arab Emírségek toronymagasan vezet az oltási versenyben, de a vírus nem adja könnyen magát. Drasztikus korlátozások és erőszakos tiltakozások kísérik a védekezést.

Aki átesett a koronavíruson, már nem viccelne vele. Beszélgetés Pálfy Ella belgyógyásszal a fertőzésről

Pálfy Ella, a Dunaszerdahelyi kórház és rendelőintézet  belgyógyásza, aki most vajmi keveset tevékenykedik szakterületén, ugyanis a covid osztályon látja el a koronavírussal fertőzött betegeket. 

Tavaly már a megújuló források aránya volt a legnagyobb az Európai Unió áramtermelésében

A megújulók először nyomták le a fosszilis energiaforrásokat, de a fordulat tartós lehet. Csökken az atomenergia mértéke is.

MOK: közeleg március 1. és rengeteg a válaszra váró kérdés

Alig egy hónap van hátra március 1-ig, e napon az eddig érvényben lévő egészségügyi közalkalmazotti szerződések és munkaviszonyok megszűnnek, helyettük – amennyiben a munkavállalók az új szerződéseket aláírják – az új, egészségügyi szolgálati munkaviszony lép életbe. A Magyar Orvosi Kamara megfogalmazta ezzel kapcsolatos aggályait.

Már tervezőt keresnek a pápai termálhotelhez

Nemsokára elkezdődhet a Várkertfürdő mellé megálmodott új hotel építése. A szállodában saját wellness részleg is helyet kap.

A jegybankárok szerint évekig velünk maradhat a pénznyomtatás, de rövid távon minden a járványon múlik

A monetáris politika jövőjéről volt szó a Magyar Nemzeti Bank idei Lámfalussy-konferenciáján. Az eseményen az egykori és jelenlegi jegybankárok leginkább az eszközvásárlási programról beszéltek, amely majdnem mindegyik résztvevő szerint fennmarad még a következő években is. Abban viszont már nem volt egyetértés, hogy ez mennyire kedvező…

Tavaly már a megújuló energiaforrások vitték a prímet az unióban

Meghaladta a megújuló energiaforrások aránya a szén-dioxid-kibocsátással járó fosszilis tüzelőanyagok arányát az Európai Unióban.