Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Mikor Kálmán tapasztalt, ám szerény ember a masszív gép mögött

Feol
-
  Ma 20:00 Megyei

„A háttérzaj olyan idebent, mintha sörösüvegeket szállítanánk!” – biccentett fejével az utastér felé.

Két éremmel zárta a GEAC a fedett ob első napját

Mindkét medáliát 400 méteres síkfutásban nyerték a helyi klub versenyzői, Nádházy Evelin és Deák Nagy Marcell

Diana hercegnő és John Travolta emlékezetes tánca: és a történet, ami mögötte van

Joy
-
  Ma 16:16 Bulvár

Diana hercegnő és John Travolta táncára mindenki emlékszik, de azt már nem tudja mindenki, hogy kivel akart valójában táncolni aznap a hercegnő!

A negyedik helyen zárt a Magyar Kupában a Fino

Kikapott a Kazincbarcikától az Érd Arénában rendezett bronzmérkőzésen, így a negyedik helyen végzett a férfi röplabda Magyar Kupában a Fino Kaposvár.Kikapott a Kazincbarcikától az Érd Arénában rendezett bronzmérkőzésen, így a negyedik helyen végzett a férfi röplabda Magyar Kupában a Fino Kaposvár.

Ismét jó évet zárt a hazai turizmus

Oldalas
-
  Ma 15:20 Kultúra

A magyar turizmus teljesítménye 2010 óta folyamatosan növekszik, 2017-ben pedig minden mutatószám tekintetében rekordévet tudhattunk magunk mögött. Bár a 2018-as esztendő egész évre vonatkozó forgalmi adatait idén februárban látjuk, elmondható, hogy a tavalyi év sem lógott ki a sorból. Az első tíz hónapban az előző évinél is több turista…

Egy márka, ami mögött több van egy kitalált koncepciónál!

Fashionfave
-
  Ma 10:31 Divat

Kálomista-Könczöl Alexandra egyike azon kevés magyar tervezőknek, aki nemcsak hangzatos üzeneteket szeretne átadni vásárlóinak, hanem alázatos hozzáállásával ragyogja be a hazai divatvilágot. Pozitív személyisége átjárja márkáját, a Nagea kollekcióit, így az életet és egy csippetnyi varázst rejt magában. Alexa elárulta, hogy a Nagea alapvetően…

Beleszerettem a nevelőapámba, undorító, amit anyám háta mögött művelünk

Blikk
-
  Ma 09:38 Szex

Őszinte leszek: szenvedek. Tudom, hogy az a kapcsolat, amely közöttem és a nevelőapám között kialakult, nem helyes. Megcsalom vele az anyámat, és a barátomat is.

Sikeres évet zárt Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

Sikeres évet zárt a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram, a külföldi diákok nyolcvan százaléka újból Magyarországot választaná – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (Kkm) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Stipendium Hungaricum (SH) Mentorhálózat…

A fapadosok is elbújhatnak a Lufthansa utasokat büntető trükkjei mögött

G7
-
  Ma 07:29 Cégvilág

Megbüntet a légitársaság, mert nem szállsz fel a járatra? Igen, ők úgy látják, hogy joguk van erre.

Rekordévet zárt tavaly Eger turizmusa

Eger turizmusa tavaly ismét rekordévet zárt: a vendégéjszakák száma közel 5,5 százalékkal bővült az előző évhez képest – közölte a város polgármestere pénteken az MTI-vel. Habis László tájékoztatása szerint 2018-ban mintegy 666 ezer vendégéjszakát regisztráltak a hevesi megyeszékhelyen, ez több mint 34 ezerrel haladta meg a 2017. évi adatot.…

1,8 milliárd dolláros veszteséggel zárta 2018-at az Uber

Index
-
  Tegnap 23:34 Gazdaság

Ez még mindig kevesebb, mint amekkorát egy évvel korábban bukott a legértékesebb amerikai startup.

Menczer Tamás: sikeres évet zárt Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

A program célja, hogy a külföldi diákok versenyképes tudást szerezzenek Magyarországon, megismerjék a kultúrát, illetve, hogy tanulmányaik befejezése után elvigyék az ország jó hírét.

Sikeres évet zárt Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram

A külföldi diákok nyolcvan százaléka újból Magyarországot választaná.

Rekordévet zárt Eger turizmusa

Eger turizmusa tavaly ismét rekordévet zárt: a vendégéjszakák száma közel 5,5 százalékkal bővült az előző évhez képest - közölte a város polgármestere pénteken az MTI-vel.

Rekordévet zárt tavaly Eger turizmusa

Eger turizmusa tavaly ismét rekordévet zárt: a vendégéjszakák száma közel 5,5 százalékkal bővült az előző évhez képest – közölte a Habis László a város polgármestere pénteken.