Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

IATA: 30 milliárd dolláros kár érheti a légiközlekedést

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint csaknem 30 milliárd dollár kárt okozhatnak a légiközlekedésben a koronavírus-járvány miatt bevezetett közlekedési korlátozások. A montreáli székhelyű kereskedelmi szervezet csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az ázsia-óceániai régióban 27,8 milliárd dollár bevétel-kiesés…

Hatalmas szarvasvonulást videóztak Tolnában

24
-
  Ma 19:03 Utazás

Csak jönnek és jönnek a gímszarvasok, százával.

Cinthya Dictator: Már semmit nem merek enni

24
-
  Ma 19:00 Bulvár

Súlyos tünetei vannak.

Guardiola mindenképpen marad

A spanyol akkor sem hagyja el a csapatot, ha az angolokat tényleg kizárják a nemzetközi porondról.

Guardiola mindenképpen marad

A spanyol akkor sem hagyja el a csapatot, ha az angolokat tényleg kizárják a nemzetközi porondról.

„Kisembertől nagy pofont lehet kapni” – vascsővel támadt a polgármesterre

Vádat emeltek egy 58 éves férfival szemben, aki hosszú időn át fenyegette, végül súlyosan bántalmazta egy Heves megyei község első emberét.

A YouTube nem engedi vissza a Pesti Srácokat, ráadásul a rendőrség már két éve kinyomozta a törlést okozó pedofilüg…

A YouTube újabb állásfoglalást tett közzé a Pesti Srácok YouTube-csatornájának megszüntetésével kapcsolatban. A kormánypárti portál feltöltött egy részletet egy pedofil pornóból a videómegosztóra. A részlet egy gyermekabúzusról szóló cikk illusztrációja lett volna, ami később meg is jelent az oldalon, és a videót nem listázottra állították, a…

Sárközy Tamás: Orbánban nagy államférfit látok egy balkáni lótolvaj mentalitásával

Városi Kurír
-
  Ma 18:55 Kultúra

Sárközy Tamás halálhíre megrázta a közvéleményt. Megemlékezések, személyes búcsúzások sora jelent meg a sajtóban, amelyek együttesen érzékeltetik, milyen kvalitású tudóstól, és milyen nagy hatású személyiségtől kell elköszönnünk. A nekrológokból szemlézünk. Méghogy erős és diktatórikus? Dehogy! Gyenge és tehetetlen Lengyel László…

Tuzsanszkij szerint Budapest csak taktikát, nem stratégiát váltott Ukrajna-politikájában

Orbán Viktor nem szándékozik lemondani az Ukrajnával szembeni kulcsfontosságú magyar igényről, nevezetesen a kárpátaljai magyarság korábban meglévő jogainak a visszaköveteléséről; a magyar miniszterelnök és csapata ugyanis csak a taktikán és nem a stratégián változtatott Ukrajna-politikájában – állította Dmitro Tuzsanszkij, az…

A YouTuber úgy tett, mintha a Bali-szigetekre ment volna nyaralni, valójában csak az IKEÁban járt

Nuus
-
  Ma 18:48 Bulvár

Trükkös videóban mutatta meg, hogyan hamisította meg a vakációt.

Hatalmas kár érheti a légiközlekedést

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint csaknem 30 milliárd dollár kárt okozhatnak a légiközlekedésben a koronavírus-járvány miatt bevezetett közlekedési korlátozások.

IATA: 30 milliárd dolláros kár érheti a légiközlekedést

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség becslése szerint a a koronavírus-járványra való tekintettel bevezetett közlekedési korlátozások miatti bevétel-kiesés legnagyobb részét, 13 milliárd dollárt a kínai légitársaságok szenvedhetik el.

Videók: a bangladesi szétválasztott ikerpárról és a magyar orvoscsapat munkájáról

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány a decemberi műtétsorozatról és a legutóbbi fejleményekről készített filmes beszámolót.

A Trump-rendszer jelképe lett a Roger Stone elleni per

24
-
  Ma 18:40 Külföld

Roger Stone lett a hetedik ember Donald Trump környezetében, akit az állítólagos orosz beavatkozás miatti nyomozás során talált információk miatt elítéltek.