Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új fővárosi hőmérsékleti rekord (2021.01.23.)

2021.01.23-án - a korábbi napokhoz hasonlóan - az átlagnál melegebb volt a levegő. Új fővárosi legmagasabb napi minimumhőmérsékleti rekord született, Budapest Pestszentlőrinc-külterületen 7,5 fokot mértünk. Korábban a fővárosban, 1993-ban Budapest Széchenyi-hegy állomáson regisztrált 6,9 fok volt a legmagasabb napi…

Vasárnaptól visszatér a tél, így dolgoznak a magyar közút szakemberei

Az előrejelzései alapján vasárnap délutántól a Dunántúlon elsősorban Baranyában, valamint Bács-Kiskun megye déli részein havazhat az éjszakai órákig.

Korán keltek, ezért nem a családra dőlt a ház Jánoshalmán

A család szerint a vályogépület azért dőlt össze, mert közel a vasút, az úton pedig sok kamion jár. Korán keltek, ez mentette meg az életét a jánoshalmai házaspárnak. A házuk egy része összedőlt csütörtök hajnalban, az, ahol a hálószoba is van – számolt be róla az RTL Híradó. A családfő elmondása szerint reggel hat óra

Izer Norbert: a munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkájának a megtartását segítette

Mintegy 117 ezer turizmusban, szabadidő-ágazatban dolgozó munkájának megtartását segítette az adóelengedés tavaly novemberben – tájékoztatott Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Diktátumot küldött a dolgozóknak a Dunaferr a szakszervezet szerint

SzMo
-
 Ma 10:25Gazdaság

László Zoltán, a Vasas alelnöke arról is beszélt, hogy egészen vállalhatatlan mértékben semmibe veszi a kormány azt, hogy mekkora károkat okoz a munkavállalói jogok gyengítésével.

Sorra dőlnek be a vállalkozások, de milliárdokkal tömi a Fidesz-közeli cégeket a kormány

Tegnap a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy egy fabatkát sem ér Orbánék mézes madzag mentőcsomagja. Most a 444 közölt egy írást, amiből kiderül, míg a nem pártos vállalkozók szépen csődbe mennek, Orbánék két kézzel szórják ki a lovét haveroknak. Szombaton egy olyan intézkedésre sem derült fény, amelyek a csődközelbe…

A munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkáját mentette meg

Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára továbbá az ágazati adómentesség mellett az elviteles ételek 27 százalékról 5 százalékra történő áfacsökkentését is kiemelte, amely szintén szervesen illeszkedik a kormány veszélyhelyzet idején meghozott intézkedéseinek a sorába.

Izer Norbert: a munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkájának a megtartását segítette

Novemberben 13 500 vállalkozás mentesült a munkáltatói adóterhek alól. A bevallási adatok alapján az érintettek egy hónap alatt hárommilliárd forintnyi adót spóroltak meg - mondta Izer Norbert.     Az államtitkár emlékeztetett, hogy a kormány azonnali bértámogatási és adóügyi segítségről döntött azon ágazatok esetében, amelyeket a…

A munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkájának a megtartását segítette

Mintegy 117 ezer turizmusban, szabadidő-ágazatban dolgozó munkájának megtartását segítette az adóelengedés tavaly novemberben - tájékoztatta az Mti-t Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Édesanyaként még egyszer megcélozzák az olimpiai aranyat

A jelenkor két legeredményesebb női sprintere volt a vendége a BBC Conversation című podcastjének, ahol szóba került az anyaság és a szexizmus is.

Édesanyaként még egyszer megcélozzák az olimpiai aranyat

A jelenkor két legeredményesebb női sprintere volt a vendége a BBC Conversation című podcastjének, ahol szóba került az anyaság és a szexizmus is.

A munkáltatói adók eltörlése 117 ezer dolgozó munkája megtartását segítette

Novemberben 13 500 vállalkozás mentesült a munkáltatói adóterhek alól.

Egymillió dollárt ajánlott fel egy cég annak, aki bebizonyítja, hogy van élet a halál után

A Las Vegas-i ingatlanmogul és a Bigelow Aerospace startup ügyvezető igazgatója egymillió dolláros pénzdíjat tűzött ki azok számára, akik tudományos bizonyítékot találnak arra, hogy a tudat a testi élet után is fennmaradhat.