Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napelemes rendszerek: Magyarországon alacsonyabb a minőség, mint a szomszéd országokban

Az ősz folyamán magyar fordításban is megjelent a napelemes rendszerek létesítésére vonatkozó, eddig csak angol nyelven elérhető szabvány. A magyar nyelvű szabvány nagy segítséget nyújthat a tervezők számára, azonban a fő probléma eddig sem a tervezéssel, sokkal inkább a kivitelezések színvonalával volt.

Elképesztő autóátírási trükk Magyarországon

Több mint háromszázrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy nő és egy férfi, valamint nyolc bűntársuk ellen. Autók átírásával trükköztek.

Amíg elolvassa ezt a cikket, Messi megkeresi a magyar minimálbért

Index
-
 Ma 13:43Gazdaság

Megmutatjuk, a zseninek mennyit kell futballoznia ahhoz, hogy fűnyíró traktort vegyen, vagy egy szigetet a Bahamákon.

Szavazásra buzdít az államtitkár, az erdélyi magyarság jövője a tét

Teol
-
 Ma 13:39Megyei

A romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János.

Az ombudsmanhoz fordul a Magyar Helsinki Bizottság a melegek alkotmányos kirekesztése miatt

A jogvédő szervezet szerint Kozma Ákosnak fel kell szólalnia a jogsértő tervezetek ellen.

Talajművelő robot, kombinátorok, agrárgéplízing és bővülő magyar gépgyártás – itt a mezőgazdasági gépek decemberi…

Magro
-
 Ma 13:37Gazdaság

Novemberben is több érdekes és fontos hírt hoztunk az olvasóinknak a mezőgazdasági gépek témájában. Írtunk arról, hogy szuperkönnyű holland robotot fejlesztenek a hollandok, beszámoltunk egy komoly kombinátor választékról, lehoztuk, hogy 45,5 milliárd forintra növekedett a magyar agrárgéplízing-finanszírozás és megmutattuk, milyen…

Szuperválogatót kap egy magyar város

Napi.hu
-
 Ma 13:34Belföld

Folyamatosan növekszik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a szelektív hulladék mennyisége. A közel 20 éves hulladékválogató-üzemek mára elérték a kapacitásuk csúcsát, így modernizációra van szükség. A három régi válogató helyett egy modern egység építését tervezik Miskolcon.

Elárulták a magyar cégvezetők, lesznek-e tömeges elbocsátások itthon

A magyarországi vállalkozások bevétele átlagosan 11,4 százalékkal csökkent a koronavírus-járvány okozta válság kezdete óta, de a cégvezetők többsége fellendülést vár, és nem kényszerült elbocsátásokra - közölte a CIB Bank

Webinar: Borturizmus Magyarországon 2020

Egy újabb, a magyar borhoz kapcsolódó szemináriumot szervez december 10-én a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Nagyteljesítményű traktort adott át az Agri CS Magyarország Kft. Mezőhegyesen

Az Agri CS Magyarország Kft. egy nagyteljesítményű Case IH Quadtrac traktort adott át Mezőhegyesen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nek 2020. november 12-én. A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. egyik alaptevékenysége a szántóföldi növénytermesztés és azon belül is a búza, árpa, hibridkukorica vetőmagtermesztés.

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel szerdán. A GVH szerint a döntés azért fontos, mert a belföldi…

MFB: újabb olcsó hitel magyar cégeknek

Új hiteltermék-változatot indít az MFB Csoport vállalkozások számára, az MFB Krízis Hitel Plusz december 7-től igényelhető - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).