Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb letartóztatásokat indítványoznak az érdi tömegverekedés után

A három férfi részt vett abban a tömegverekedésben, amely egy ember halálát okozta egy érdi benzinkúton. Egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai szúró-vágó eszközökkel estek egymásnak július 30-án. A verekedésben az enyingiek egyik tagja egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta a másik család egyik tagját, aki rövid idővel később meghalt.…

Cornet precíz lövése után előnyben a Lyon

NSO
-
  Ma 21:29 Foci

Maxwel Cornet góljával a 24. percben előnybe került a Lyon a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Toko Ekambi megindulásánál Eric García még közbe tudott lépni, de Ederson kilépett a kapujából, s a szabad labdára az érkező Cornet csapott le, majd ballal precízen a jobb alsóba tekert.

Leaszfaltozták az ezeréves határ mellett álló kontumáci templomhoz vezető utat az ünnepre

Székelyhon
-
  Ma 21:24 Határtalan

Zuhogó esőben tartották meg idén a Nagyboldogasszony napi búcsút Gyimesbükkben szombaton. Az ezeréves határ mellett álló kontumáci templomhoz vezető utat az ünnepre leaszfaltozták.

Erdogant nem zavarja a háborús helyzet, a szankciók sem tántorítják el a gáz utáni kutatástól

A török elnök szerint országa nem fog meghátrálni az Európai Unió által kilátásba helyezett szankciók ellenére sem.

Öt év után kirúgta edzőjét az NBA-ben szereplő New Orleans Pelicans

Origo
-
  Ma 19:46 Sport

A csapat csalódást keltően szerepelt az orlandói buborékban.

Hihetetlen, hogy a bejrútiaknak a hatalmas robbanás után még ezzel is szembe kell néznie

Liner
-
  Ma 19:44 Külföld

Egyre csak nő az áldozatok száma Bejrútban, de ez elkerülhetetlen, hiszen még mindig sokan vannak az eltűntek listáján, és az idő egyre csak telik, miközben a koronavírus is egyre nagyobb problémát okozhat, ráadásul sok kórház és klinika működésképtelenné válhatott.

Elzárta az összegyűlt esővíz Tatabányán a kertváros felé vezető utat (fotók)

Kemma
-
  Ma 19:24 Belföld

Tatabányán a Rákóczi Ferenc úti vasúti felüljáró alatt akkora mennyiségben gyűlt össze az esővíz, amely miatt az érintett útszakaszt le is kellett zárni.

Várhelyi Olivér Minszkbe utazna, hogy a helyszínen tájékozódjon

Az uniós biztos szerint a fehérorosz választást nem lehet „szabadnak és tisztességesnek” minősíteni.

Fontos a magyar tulajdonú vállalkozások erősítése a járvány után

Szükség van arra, hogy a koronavírus-járvány miatt a tavasszal leálló gazdaság újból magasabb fokozatba kapcsoljon, ehhez pedig meg kell erősíteni a magyar tulajdonú vállalkozásokat, mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Már átvehető a tanévkezdő utalvány!

Tanévkezdő csomag címen 10 ezer forintos támogatást nyújt az önkormányzat a kerületi bejelentett lakhellyel rendelkező, általános- vagy középiskola nappali tagozatán tanuló diákoknak. A támogatást utalvány formájában kapják meg a jogosultak. A tízezer forint értékű utalványok szeptember 11-ig munkanapokon (kivéve augusztus 29.) vehetők…

System Error után a ColorStar

A pandémia alatt leállt a zeneipar, elmaradtak a koncertek, és most is korlátozások vannak. Hogyan élte meg mindezt Keleti András, a ColorStar zenekar alapítója és frontembere? A keddi Örömzenében beszélgettek erről, az augusztus végére tervezett első poszt-covid koncertjükről, a legutóbbi lemezükről, és arról, hogy mivel foglalkozik…

Kidőlt fák és elárasztott pincék adnak munkát tűzoltóinknak a szombati vihar után

A megye lánglovagjai szakadatlanul dolgoznak, hogy megszüntessék a szombat délutáni vihar következtében keletkezett károkat.

Újraindíthatja az UFO-k utáni kutatást a Pentagon egy munkacsoporttal

Rakéta
-
  Ma 18:18 Tudomány

A Pentagon új munkacsoportot hozott létre az USA katonai repülőgépei által megfigyelt UFO-k kivizsgálására, két védelmi tisztviselő nyilatkozata szerint. Az UFO ügyben megszólaló kormányzati nyilatkozók óvatosak, de határozottan úgy vélik, hacsak Kína vagy Oroszország nem hajtott végre óriási technológiai ugrást, akkor nem vagyunk…