Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 285 hír

Újításokkal bővült a MÁV mobilalkalmazás

Fontos újításokkal bővült a MÁV mobilalkalmazás – hívta fel a figyelmet a vasúttársaság kedden. A legújabb verziófrissítés után a MÁV alkalmazásban megváltott belföldi vasúti menetjegyek és egyes nemzetközi START ajánlatok esetén a sikeres vásárlást visszaigazoló e-mail tartalmazza a jegyeket PDF formátumban is. Ezeket ellenőrzéskor…

Telefonra költözik a Corvinus Egyetem

Az intézmény a digitális megújulás projekt részeként olyan, a meglévő egyetemi rendszerek integrációján alapuló applikációt fejlesztett ki. A MyCorvinus mobilapp ugyanakkor a tanulmányi ügyintézést is felgyorsítaná.

Bővült a MÁV mobilalkalmazás

Fontos újításokkal bővült a MÁV mobilalkalmazás - hívta fel a figyelmet a vasúttársaság kedden.

Újításokkal bővült a MÁV mobilalkalmazás

Alon
-
 Tegnap 20:01MegyeiMÁV Zrt.

A MÁV szerint a jövőben a pénztárak helyett még jobban az önkiszolgáló megoldások felé terelődik a jegyeladás.

A Danube Cup elődöntő legjobb hazai csapatai öt Duna menti egyetem vállalkozási ötleteivel versenyezhetnek

StartUP!
-
 Tegnap 19:38Cégvilág

Budapest, 2020. december 01. – “Danube Cup 2021” címmel közös szervezésű vállalkozói pitch versenyt hirdetett 2021 áprilisára a Duna menti egyetemek hallgatói számára a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (BME GTK) és a Budapesti Corvinus Egyetem. A jelentős nemzetközi…

Több újítással bővült a MÁV mobilalkalmazása

A legújabb verziófrissítés után a MÁV alkalmazásban megváltott belföldi vasúti menetjegyek és egyes nemzetközi START ajánlatok esetén a sikeres vásárlást visszaigazoló e-mail tartalmazza a jegyeket PDF formátumban is. Ezeket ellenőrzéskor kinyomtatva, vagy arra alkalmas eszköz képernyőjén lehet bemutatni.

Változások történtek a MÁV mobilalkalmazásban

A pénztárak helyett egyre inkább az önkiszolgáló megoldások felé terelődik a jegyeladás.

Szfe: Dokumentumfilm készül az egyetemfoglalásról

Ugytudjuk
-
 Tegnap 18:15Megyei

Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Parlament előtt az átszervezés: alapítványi lenne a Szent István Egyetem gyöngyösi campusa

Heol
-
 Tegnap 17:25Belföld

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmé neveznék át terv szerint a Gyöngyösi Károly Róbert Campust is magában foglaló Szent István Egyetemet.

Bérletvásárlás a MÁV applikációban

Mától nagykanizsai és zalaegerszegi helyi buszbérletet is lehet vásárolni a MÁV applikációban. Kanizsán a teljes árú 30 napos, havi, valamint első félhavi és második félhavi összvonalas bérletet lehet megváltani a mobilalkalmazás segítségével. Az országos kezdeményezés célja, hogy a csatlakozó városokban gyorsabb és egyszerűbb legyen a…

Gyalog indult el Németországból, végül itt kötött ki az eltévedt vándor

Furcsa hívás érkezett be a Krassó-Szörény megyei Resicabányáról: egy német férfi a hatóságok segítségét kérte, mert eltévedt.

Az Unió kivár: Karnyújtásnyira a megállapodás nélküli Brexit?

Mandiner
-
 Tegnap 15:22Külföld

A brit-uniós kapcsolatok átmeneti időszaka lassan a végéhez közelít, azonban továbbra sincs megállapodás a két fél között. Az Európai Unió Brexit-stratégiája a kivárása épül, a tagállamok azonban biztosítani szeretnék, hogy a nemzeti érdekek egy esetleges megállapodás nélküli Brexit esetén is biztosítva legyenek.

Varga Judit: Európa szinten jegyzett űripari központ jöhet létre a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem és az Admatis Kft. az űrtechnikához kapcsolódóan, oktatási és kutatási programok szervezésére kötött együttműködést.